Wednesday, August 08, 2018

Perkahwinan Abil dan Aida

Last month berlangsungnya perkahwinan duda ter hots di Malaya . Bak kata org dulu ada 2 org duda hots .

Mutalib & Abg Abil

Tapi Talib dah taken kan . So semua ternanti nanti bila kah Abg Abil  yg sangat hot di Malaya dengan kisahnya yang menjaga isterinya Kak Gee hingga ke akhir hayatnya ni akan  menamatkan zaman solonya . Alhamdulillah jodohnya tak jauh kan ....PA nye menjadi suri hati gitew .

Moon kenal pun melalui alam maya gitew . Tak sangka dapat berjumpa tahun lepas sebab masa ni Aida dtg ke Globe untuk beli langsir . Masa tu cam boleh hidu je dia org ni tapi takmo la speculate awal awal kan .

 Gambar masa 2017 ni 

Sebab dia pun melawak je manjang . Walaupun 1st time jumpa rasa cam kenal lama je . Aida plak mmg kenal sebab dia pernah beli perfume n agent perfume Dr Sheikh dulu .

So bila dapat jemputan ke majlis kawen dia org ...harus la seronok kan . 5 tahun En Abil menduda. Alhamdulillah Allah bukakan pintu hatinya n temukan jodoh yg baik utk dia ...orang Ganung gops .


siap masuk paper u ols.


Dia ada jemput Talib sekali sebab dia pernah kata kisah dia n Talib macam hampir sebab sama sama menjaga isteri yang sakit hingga akhir hayat arwah . Tapi Talib tak dpt dtg sebab dia baru lepas kena Chemo so dia a bit tired .

Tunggu turn tau nak bergamba ngan couple hot ni

Apa la yang Nain berkenan sangat ngan baju awok tu Aida . Semua gambo semua dia duk belek baju pengantin hahahaha .

Moon doakan korang berdua berbahagia hingga ke akhir hayat dan cepat2 dapat baby kay Aida .

 Tq sebab jemput kami semua ke majlis berbahagia korang .

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...