Wednesday, August 08, 2018

Perkahwinan Abil dan Aida

Last month berlangsungnya perkahwinan duda ter hots di Malaya . Bak kata org dulu ada 2 org duda hots .

Mutalib & Abg Abil

Tapi Talib dah taken kan . So semua ternanti nanti bila kah Abg Abil  yg sangat hot di Malaya dengan kisahnya yang menjaga isterinya Kak Gee hingga ke akhir hayatnya ni akan  menamatkan zaman solonya . Alhamdulillah jodohnya tak jauh kan ....PA nye menjadi suri hati gitew .

Moon kenal pun melalui alam maya gitew . Tak sangka dapat berjumpa tahun lepas sebab masa ni Aida dtg ke Globe untuk beli langsir . Masa tu cam boleh hidu je dia org ni tapi takmo la speculate awal awal kan .

 Gambar masa 2017 ni 

Sebab dia pun melawak je manjang . Walaupun 1st time jumpa rasa cam kenal lama je . Aida plak mmg kenal sebab dia pernah beli perfume n agent perfume Dr Sheikh dulu .

So bila dapat jemputan ke majlis kawen dia org ...harus la seronok kan . 5 tahun En Abil menduda. Alhamdulillah Allah bukakan pintu hatinya n temukan jodoh yg baik utk dia ...orang Ganung gops .


siap masuk paper u ols.


Dia ada jemput Talib sekali sebab dia pernah kata kisah dia n Talib macam hampir sebab sama sama menjaga isteri yang sakit hingga akhir hayat arwah . Tapi Talib tak dpt dtg sebab dia baru lepas kena Chemo so dia a bit tired .

Tunggu turn tau nak bergamba ngan couple hot ni

Apa la yang Nain berkenan sangat ngan baju awok tu Aida . Semua gambo semua dia duk belek baju pengantin hahahaha .

Moon doakan korang berdua berbahagia hingga ke akhir hayat dan cepat2 dapat baby kay Aida .

 Tq sebab jemput kami semua ke majlis berbahagia korang .

5 comments:

Asyiqin Roslee said...

siap masuk paper lagi tu.. hohoho,, semoga mereka berbahagia sampai ke anak cucu...

Eeiou _ said...

Selamat Pengantin Baru to the bride and groom!

Sue Izza said...

Alhamdulillahhh semoga bahagia ke syurga.

ejulz said...

Semoga pasangan pengantin bahagia hingga akhir hayat..

aeinna Musa said...

baru smalam baca kisah abil ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...