Tuesday, February 12, 2019

Pak John Steamboat & BBQ Buffet IOI City Mall

Assalamualaikum nak share pasal tempat makan best ni u olssssssss . Akak mmg duk cari tempat best utk belanja Umi sempena dia dah habis belajar n utk anak anak sekali . Mmg cari tempat yang bleh lepak lama lama n sembang lama lama dengan selesa .

So kita cari tempat yang ada buffet di mana boleh ulang ulang makan sampai kenyang burppp sendawa 10 kali hahahha . So pilih Pak John Steamboat and BBQ Buffet IOI City Mall . Sebab tgk tempat dia pun best n selesa kalau bawak anak anak n baby .


So kami dtg utk Dinner maka harga dia adalah

4 dewasa : RM 42.90 x 4 ( Isk dah kira dewasa hahahha )
1 kid : RM 22.90
Sarah makan percuma

Kalau waktu Lunch harga dia lain
Dewasa : RM 32.90
Kids : RM 17.95

tempat dia sangat selesa . Disamping ada menu menu steamboat , ada juga disediakan makanan lain tau  . Nasi pun ada . 

Bahagian ni mmg budak budak ni suka la . Banyak kali bangun pergi refill pinggan 
memang ada banyak sangat choice .

 ni antara seafood yg ada kat situ .



ni ruangan sayur sayur

sauce station 


Boleh pilih nak soup apa . Kami hari tu pilih Tom Yam Soup dan Chicken Soup untuk budak budak

Ada Dim Sum juga tau . Ni kat kaunter belah belakang . 

Kaunter Ice Kacang ABC pun kat belakang juga . Make sure ronda sampai habis tau 


Anak anak semua dah excited dah sebab ada banyak benda dia org boleh masak sendiri . 



kalau bawak anak anak pun ok duduk kat dalam ni . Sebab dia org pun senang nak amik makanan apa yang dia org nak makan . Seperti biasa Waffle Station , ABC station dan peti Ice Cream tu yang dia org duk ulang ulang pergi hahahha 




Lokasi
GE-11 Ground Floor, IOI City Mall Putrajaya
(bahagian luar tau , berdekatan dengan kolam)
















No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...