Friday, August 04, 2006

Matahari masih di balik awan

Ermmm ...blog nh akan jadik slow sket ..sebab nya sekarang Moon tgh tak best sgt nak memblog kan diri . Kepala otak pun duk beku + tepu lagi . Kang nanti org tuduh tak wat kijer , Kang jadi bahan bukti plak ..kang susah . Skrg keadaan tak seperti dulu . Skrg dah tak beberapa sonok nak kijer . Sblom nih buleh gelak2...lepas settle kijer bleh amik masa buat kijer sendiri ...skrg dah tak buleh . Banyak pengawas skrg ...tunggu biar semer reda baru bleh aktif balik . Dlm kerja nih ada masa kiter serius ..concentrate pada kijer . Kalau dah siap takkan nak meriba tangan la plak kan ...have time for ur self . But most people dun think so ...so ....i also dun know what to say .

Im so sad...so frustrated ...kecewa betul la ngan sikap sesetengah pihak . Hope it will end soon and thisgs will go back like normal. Tuhan tuh maha kaya ...DIA akan melindungi mereka mereka yg teraniaya ..insyaallah .

6 comments:

Mama Aleeya said...

huwaaaaaaaaaa.....aku pun sedih juga. Selalu bila dtg lambat jek baru pengawas ambik nama..nie dlm kelas pun pengawas nak ambik nama..Nama aku kat ketua pengawas dah hangat dan panas!panas!panas!.Takpelaa moga aku kembali ceria dan senyum sokmo!!!

Miss Moon said...

aku pun harap kan keadaan kembali seperti dulu ..mana kiter semer leh bergembira tak yah nak kontrol kontrol . Aku pun sedey tgk nko cam tuh ..pulangkan Anne ku...wa wa waaaaaaaaaaa

Azie N Arif said...

Takpe...mirah n anne...relaks lah dulu...kalo dah sume ok..kita aktifkan balik kita punye sosial mommies kita...aku sanggup tunggu. Banyak bersabar lah ye....:D

.:HalogamoRa:. said...

ni baru tukar boss ke?

happy2gether said...

susah ek cam gitu...tapi kat cbj 1, YM asyik kena block jek...dari kami pakai meebo ke ebuddy...kengkadang YM ni senang...nak tanya pasal keje pun ok, tak yah call2...emmm takpe aaa kalo kat umah ada free2 update la...tapi kat umah layan anak lagi best dak?emmm takpe cam kata azie, kami tunggu...

Ceria2 la ek? sajek org tu dengki sbb dia pi keje tak happy...

Miss Moon said...

Tuh la pasal Mai , sedangkan me n my bos pun kalau ada apa apa thru YM jer . Nak send file ke apa much faster using YM rather than e mail . Tapi nak wat cam na ada gak org yang dengki kan . Kalau nak sound kena cermin diri juga la kan . Kalau dia tak me YM kan diri tak pe nih dia yg lebeh2 . Payah payah ....tuh la kalau banyak sangat masa lapang , kang dah jadi pengawas sambilan kwang kwang kwang .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...