Tuesday, March 06, 2007

To kedah n about my Isk

Pegi to Kedah sebab my cousin kawen ...pegi ari sabtu pagi untill monday . Penat tapi best . Dah lama tak balik Kedah nih ...dulu last balik sekalik ngan my brother sekalik ngan sutan tapi masa tuh lom kawen lagi ....nih balik siap bwak anak sekalik ...this is my cousin..pasangan muder nih baru 21 thn . Bila Moon tanya Pak Tam asal dia kawen cepat sgt ...Pak Tam kater biasa la Muni , kat kampung nih kalau lama lama tak elok di pandang ...Ada betul nyer kan ..hi hi Moon pun tanya soklan baik kunyer ..

Sonok tgk semer duk gotong royong wat kijer ...sedap betul la gulai kawah nih ...hajat di hati nak pegi amik gambar kat sawah padi ..tapi semer padi org dah potong ..tak der apa yg tinggal hahhaha . Sempat lagi kita org ronda2 kampung ...pegi umah tok ..sian tok duk sorang2 lepas tok wan meninggal ...umah pun dlm keadaan tak terurus.

Iskandar
now dah 1 y 6 months . Banyak benda dah dia dah buleh buat . Lagi paham arahan yg best nyer leh suruh dia amik brg tuh brg nih hahahhah sian Isk ...tapi dia punyer suker bila kiter sebut Isk pandai.....dia tepuk la tangan dia hahhahahh . Gigi dia pun dah nak penuh ada tinggal 2 jer lagi on the way nak kuar . Skrg dah suka nak conteng buku ...bila jumpa pen or marker terus pegi carik buku ..pastuh conteng2 buat bulatan bulatan n many unidentified shapes. Dah kuat merajuk ..sgt manjer ..kadang tiber dtg terus cium





5 comments:

happy2gether said...

rajin nyer Isk menulis...ikut saper tu? Isk manje ek? Syasya skrg ni pun susah sgt nak berenggang ngan mai...

ila de cute said...

aaah le moon, ila pun teringin nak bergambar kat sawah padi....dulu ada sekali masa student exchange il agambar kat sawah padi kat bali tapi ms tu selekeh giler sbb belajar cara nak tanam padiu...so kalau boleh nak le bergambar pakai baju pengantin ke tapi bergambar kat sawah padi...heeheh

Isk ni bijak le...harap2 syahmi nanti akan bijak and baik and rajin tolong mak macam Isk jugak...

Mama Irdina said...

kite pun dh lama x ke kedah. last pegi masa ada keje kat sana. so tak aci la kan sbb bukan kita bercuti :P

...$weE+ 666... said...

suker baca pasal progress isk. cant get enuff of him... *muahz*

israf said...

oit..skang nie aku dah start aktif semula blog haku..ehehehehe...