Friday, June 15, 2007

Tanda tanya


Semer org tertanya tanya tol ke apa yg Moon tulis kat entry lepas ...
well i also dun know ...maybe its true ..tapi apa apa pun ia hanya la gumpalan darah
itew lah 2 hari before that bagai nak rak main badminton , terkinja kinja ...2 jam tuh dapat sewa court ...penat main Moon kuar plak jogging kat tasik tepi pusat komuniti Cyberjaya tuh pastuh masuk sambung balik main ...amboi2 ...sonok nampak ...esok nya perut sakit giler ...mmg sakit teramat nak kata cam contraction pun ada ..then the next day maka kuar ar dia ..i have to take MC that day siap amik gambar blood tuh sebab cam curious tak pernah plak kuar cenggini.

So starting from now , kalau dah tahu mmg nak baby ..lepas tempoh subur jangan aktif2 ..so sendiri mau ingat ek ..thanks ya for those yg bertanya ...im ok ..tak der apa apa .

Past few weeks mmg minggu yg amat pack for me . Tapi tak korus 2 jugak ha ...mana tak nya minggu kenduri Moon pun blasah sama nasik kenduri ...owww i love it ..balasan nya 1 suar jeans ku terasa sendat kui kui kui ha itew pun sendiri mau ingat .

3hb Moon ke Temeloh amik gambo adik epol kawen . Thanks Epol awal2 nko dah booked aku berbulan2 awal nya hahha aku harap adik nko suker ar gambo tuh . Nko pun tahu aku bukan photographer handalan ...do this more to pasion than profit ...insyaallah kalau ikut rules supply n demands...kalau ada demands baru aku terima ....kalau tak moon tetap moon apa apa hal tetap ku hantu bergambor . Tetap akan penuh kan FP ku itew n tetap capture gambar Sutan n Isk .

Thanks to those yg asking thru ym n called , the answer is yes ..i can help u amik gambo . I charge murah aje ..now everyone can affort one . Dolu Moon slalu je teringin nak amik gambo but that time most of then cost u few hundred...duk pikir baik wat benda lain . Tapi dalam hati tuh mmg nak jugak gambo cam tuh , cam skrg moon nengok gambor kawen waaaa asal la gambo kaweng aku tak lawa cam tuh ...im also a mother n i also love to c gambar yg lawa lawa utk my son n my hubby . Now everyone can fly ekekekkeke . Thanks hubby for sharing the same passion , and help me to find my initial potential . Now i know..im doin something that i love so much .

Part time perfume pun okey ..alhamdulillah . sonok gaks wat part time cenggini kan ..wah syiokkk

5 comments:

Lenny said...

hm.. abis moon pegi check ke tak? betul ke tak? huhuhuh...

tapi kalau betul.. takperla.. kali nieh takder rezeki.. insya Allah esok lusa Allah bg lagik..

apapon.. take care tauuu.... jgn lasak2 sangat!

happy2gether said...

Moon, takpe nanti insyallah ada rezeki lagi...chai yok! ramai kwn mai dah mula 2nd batch...

mmg Moon berbakat...best dpt hubby pon sama minat kan?eheheh go, go Cyberphotog...suka tgk zaimi pon skarang minat amik gambo...sbb mai n syasya byk menyelit amik gambo...huhuuu...

Miss Moon said...

kiter mmg suker bergambo kan ...bila ada anak lagi suka amik gambo anak ...mak ngan ayah pun leh selit sama ...

mmg nak 2nd batch ...insyaallah bila ada rezeki pasti akan ada ....semer nyer berserah pada NYA . ...kiter hanya berusaha

Azie N Arif said...

moon, nko buat suspend btul arrr.... takpe..nnt ade rezeki laa tu....cepat2 weh!! korang masuk 2nd batch. Aku dah terlebih cepat masuk 2nd batch. Dh cukup korum...baru masuk 3rd batch. Mirah lepas ni kena berhati2 tau....take care!! jgn lupa war2kan..berita baikkk!!!

Miss Moon said...

Azie, aku kena mintak petua darik nko nih cam na nak menyuburkan 'tanah' hahahhah benih dah di tabur , kena baja baik punyer la kan ekekekkek

sabor je la . Insyaallah kalau ada akan ku beritahu harap semer nya berjalan lancar

aku nengok org preggie aku plak teruja hahahahha