Tuesday, March 25, 2008

Me at 39 Weeks n 3 Days

Yup Moon lom bersalin agi . Thanks friends ramai yg tanyakan khabar since last week duk sakit sakit tapi tetiba sakit tew ley ilang plaks....konpius pun ada .Nih dah genap seminggu since my mucus plug tew duk kuar ..Moon ada baca dalam internet ..kadang it will take days up too 2 weeks until labor start. So now its like a waiting game . Tuan empunya badan lagi la ...Baby bila nak kuar nih ? Mummy dah tak sabar nak tgk baby ekekekk comfort ek kat dalam tew .
Moon yg makin bolat hu hu

Apa apa pun ya mummy akan tetap sabar menanti ...daddy ngan abg Isk pun sama . Nanti Moon akan kabar kan kat semer ya bila dah slamat nanti . Hope semer berjalan ngan lancar

Skrg Moon duk ulang alik darik umah my MIL di Kajang sebab senang ada org tgk kan . Lagi pun mama wisau kots nanti dah nak bersalin Isk plak kena tinggal kat nursery ...nanti sian plak kat sutan nak temankan Moon agi then nak tgk kan Isk lagi ..

12 comments:

Kijar said...

See please here

happy2gether said...

Moon, tu lah tu, tuan punya bdn lg cuak dari org2 lain yg bertanya kan?huhuuu sorry kalo Moon stress Mai sms n tanya2..eheheh...x sabo nak tgk adik Isk, lgpon sbb gender unsure kan?eheheh. Isk pon dkt kat Kajang kan...Dont worry n take care!

Miss Moon said...

tak der apa lah Mai ...moon pun duk suspen menunggu hik hik

thanks Mai

Azie N Arif said...

moon, ko tau...aku siap dah mimpi ko dh bersalin...siap melawat ko dgn bb kat hosp putrajy...hehhee...tp dlm mimpi tu ko dpt bb gurl...mata melentik mcm isk gak..perhh comel sgt...cubby. Tp harap mimpi aku tu benar belaka ye....aku doakan ko selamat ye moon. Takpe adik isk nk bg mummy ngan daddy dia suspend tu...hehehe....sume kengkwn pun suspend nanti bb.

...$weE+ 666... said...

amboiii azie, imaginasi terlampau gituuu... siap mimpi tu! hehehe... aku pon sbenarnyer tertanya-tanya gak moon, tapi aku tak kacau ko sbb aku tahu betapa stress nyer menunggu. penantian satu penyiksaan kan... mebi baby nak kuar due date dia kot moon, cam fenriz dulu gak! zz siap amek cuti awal 2 minggu b4 due date, alih2 dia nak kuar due date dia gak... so aku takkan sms or call ko moon, aku tunggu ko sms or call aku k... zasssssssssssss aku terbang visit superbuyongz aku insya Allah!

aku doakan sumernyer selamat dan baik2 aja ek moon... *hugs*

hOtMaMa said...

laa...moon..lela pun tertanya2 gak...kot2 mak buyung nih dah selamat bersalin ker...sbb hari sabtu lepas masa jumpa mai ada lah tanya dng dia..moon dah bersalin ke belum... tak per la....harap sabar menanti ek...selamat bersalin..hiks! kita tak der no hp moon la....nak tanya kabar pun susah...moon amik la no lela nih.. -0162179656 kalau dah bersalin tu sms la nanti ek...kot2 boleh la kita datang melawat..putrajaya dengan puchong bukan jauh pun...ok moon, take care!

Azura Ismail said...

lah..tak bersalin lagik.. sabar...sabarrrr

Kasih Aleeya said...

alamakkk lagi 2 bulan ker baru moon dah update?.. well..just wanna take this opportunity to wish you congratulations for your new baby girl..yg sgt lah comey itu..pssttt azie..mimpi ko betul siotttt..leh jadik bomoh arr ko pasni!!! heheheh...

Azura Ismail said...

wah moon dapat baby gurl kerr????? sonot ler sepasang...!!!

Kalar said...

SECURITY CENTER: See Please Here

Dumuro said...

See Please Here

Mommy Hafiy said...

moon..tahniah!!!