Friday, February 29, 2008

agaknya lena tak kalau cam nih


Cam best je bantal nih kan . Habih la mummy tawan 1 katil kalau bantal gedabak cam nih .
Nampak nya kalau cam ni Daddy kena tido ngan Isk la ekekkek . Tapi skrg nih cam payah je nak tido ..
Skrg mmg tido cam nih la bantal kemain banyak ..kat kaki pun ada bantal ...lega la sikit kan . Cam tamak je dia sorang je pakai bantal banyak muahahhaha . Agak nya leh mintak mama buat bantal cam nih tak sebiji ...hahhaha hover tau menantu nyer . Tapi skrg dah nak 35 minggu tak sempat dah kan ...kalau dah penats tew mmg terlena tewus .

11 comments:

Lenny said...

confirm tak bangun dah !! sedapnyer.. syiokkk oo.. tapi kene beli katil besar la moon.. kalau tak.. tak muat lerrr

Zulkijora said...

Attention!

happy2gether said...

bestnyer Moon kalo dpt bantal ni kan...tapi cam Lenny ckp lah kena beli katil besor sekali la pulak:)

love always said...

Mmg best arr klu dpt bantal mcm nie... Tp kat M'sia takde jual arr bantal ni.. Dari dulu lg syima dok cari..emm..nmpknya 2nd prenancy nnti kena buat sendirila bantal cam ni ;)

Kasih Aleeya said...

hehe..best..time peknan dulu.. aku pon nk bantal byk..nak sendal sana sini.. kalo x mati aku x leh tido..

...$weE+ 666... said...

hmmm mmg prob kan bila dah nak dekat due, tido pon tak selesa... mmg harusss nak bantal banyak. tgk pada gaya kat gambar tu, nampak cam selesa jer tido tp kalau try test tengok ntah ye ntah tidak tu. jgn tertipu moon, tu sumer marketing strategy jer tu... kuakakakaka...

Azie N Arif said...

hehhee...aku tau sgt ko tu moon..suka sevay benda2 baru...baguss arrr....dpt ilmu pengetahuan. Aku kalau beli bantal mcm tu kena marah ngan arif jee karang....mcm tak bg dia sentuh aku...hahaa...tp bagus gak kalau beli satu emergency kalau merajok bleh aku kuarkan bantal tu...tunjuk mogok...atau waktu bendera merah ker...hahaa...so pepaham sendiri lahhh ye tak? hahhaa

Dumuro said...

See Here

Ditaur said...

This comment has been removed because it linked to malicious content. Learn more.

Gardagami said...

See here or here

Marsha said...

best kan kalau dapat bantal mcm ni... skrg ni mmg dah tak boleh nak tidur dah.. dpt bantal mcm ni mesti best nak tidur..