Friday, February 01, 2008

Acara mencuci baju baby

Ada banyak baju baby yang nak di cuci ...my sis ada kasi banyak sangat baju baju anak dia ..but of koz yg banyak nya adalah baju girl ...bila sort out yg kaler default pun banyak juger ...hahah thanks Kak E . So Moon hanya beli sikit je baju ...nanti kalau dah banyak sangat bila masa plak nak pakai kan? Baju Isk ari tew pun banyak agi .

Smalam sempat basuh semer baju tew ...nak jemur cam tak der tempat ..last last paksa gaks Sutan ke dobi DIY utk keringkan baju2 tew semer . Bila dia balik baju semer wangi dan garings hahahhahah . Dlm keterujaan terus Moon lipats ...hover gitew tak sabo sabo hahhahah tapi macam mana rasa seronok nya masa nak terima Isk dolu ...kali nih pun rasa yg sama tew dtg balik . Sonok tgk baju2 kecik tew ....rasa cam baru 1st time preggy .

Tak sabar rasanya nak tgk baby ...9 more weeks to go ...adehhh cepat sungguh masa berjalan .

7 comments:

love always said...

Samala,cuti 3 hari tu syima pun basuh sume barut2 dan baju bb.. Rasa teruja giler masa melipat barut and bj bb tu..hehehe... Ada lg 8 weeks je.. tak sbr arr nk tgk bb kami lahir... doakn syima n bb selamat ek..

Syima doakan Miera selamat semuanya.. Amin

avanseria said...

kalau dapat baby girl pun sonok jugak.. dapatlah sepasang... cam yang kz rasa sekang nin la... but then its okay kan moon laki ker pompuan... redha ajer..moga-moga ibu selamat.. anak pun selamat...rite?? kim salam sama baby dalam perut dan abangnye serta abang awak sekali... he he he

Kak Azura

happy2gether said...

mesti teruja kan nak tgk baby baru...bestnyer dpt byk baju baby...take care moon...

Lenny said...

moon...

so happy kan... lagik 9 minggu tuh tak lama.. pejam celik.. isk akan dapat adik dahhh...

:D

Kasih Aleeya said...

ish..moon ko rasa sekejap jer ker preggy nie? naper aku dulu rasa mcm preggy betaun2.padahal 9month jek..heheh.. bestnyer ko anto dobi sampai naik garing baju tuh..hehe
take care moon..x sabo nak tgk baby!!!!

nzh1979 said...

lama dah zam jadik silent reader kat blog moon nih..ehehe
since tak lama lagik moon nak 'rehat' sementara ni..saje la nak wish.. moga2 everything goes smooth kan.. zam doakan semua nye selamat... amin
p/s:takpe bior baby tu besau.. nanti dia kar bambam...ehehhe

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

wah dah x lama nie kak moon ... 9 weeks to go ... x sabar nk tgu kehadiran baby baru ... excited laks sy ... diana doakan mummy baby selamat k ........