Thursday, May 29, 2008

bila si sulong kena kuarantin

kesian Isk ...kena chicken pox laks .

so sekarang dia kena kuarantin kat umah ..tak ley pegi nursery . Sian jugaks kat Isk sebab tak ley nak cium adik tak ley nak peluk adik , i hope Yaya will be ok kalau tak sian gaks kalau bb kena kan .

This Friday dah nak ke Penang nampak nye tak ley jalan jalan banyak ..nanti Moon akan letak gambo buadak tew ek . Lepas letak ubat nampak cam red indian pun ada hik hik

3 comments:

Lenny said...

ala ciannyer isk kene chic pox la plak...

get well soon yer sayang ?

kak ilya said...

hai dik

akak one of silent reader u ..
selamat berkenalan

jemputlah singgah ke blog akak

http://ibuadam.blogspot.com/

Azura said...

elok isk kena sekarang miera.. sebab nanti biler dah becar baru dapat dah tak ensem..parut tak ilang... hu hu hu hu....