Wednesday, May 08, 2013

Ephyra dan nama pemenang

Jeng Jeng Jeng sapa yg dah join contest nak cantik jelita before raya

Kemain kan yg dah email moon tew ....misti nerves kan ekekkekek . Yer la adiah pun special kan ....3 pemenang n 1 kotak utk setiap pemenang .


Nama: Nur Izyan binti Alias
Umur: 27 tahun 



Nama : hashimah md zahar
Umur : 33 tahun




Nama : HELINDA BT SAMSUDIN
Umur : 40thn




ada sorang lagi moon akan apdate nanti ya ..


So Izyan n Shima ....nanti ai email u kay 


n yg dah hantar tew jgn bersedih sebab ai pun ada surprise  utk kowang semer .. so sapa yg ai dah email tew harap bersabar ya ...n lompat bintang slow slow je kay ...kang member sebelah tgk kan kehairanan plak kan ekekkekek ...sapa yg lom dapat good news lagi dr ai 





Moon dah try Ephyra nih sebelum nih and mmg best sanga
boley rasa tang kulit tew ...
kulit rasa smooth je . 
Jerawat pun mengecut ...
kulit jadi cerah n lembab je ...A1
Rasa bertenaga lepas minum 
Rambut pun dah tak gugur sangat dah .,..so part nih ai mmg bg A1
So moon stop utk few months ...
then terus rasa rugi je ...asal aku stop ek ...
terus je frust bila jerawat naik mencanak ari tew kemain dah cun 
kulit pun dah cerah sekata
jerawat dah turun tinggal plak parut 
parut tew dah la lama nak ilang kan 
terus laju laju je order lagi ephyra
sebab ai know ephyra ley bantu solve kan my problem 
n walaupun saya idak la rasa tetiba putih melepak kan 
tetiba persis artis K Pop ke apa 
but ramai dah tegor nampak cerah 
n kulit nampak sekata ..
yg penting kita tahu sendiri apa perubahan yg kita alami 
kulit pun tambah lembut utk di belai ekekke


nih gamba yg tanpa sebarang filter ya ...n kesan after 2 weeks

jerawat ai kalau naik mmg jenis yg ala batu tew ...pastuh tangan spesis gatal nak picit kan ...kasik meletop ...pop ....pastuh menyesal ...pukul tangan sendiri sebab gatal nak picit ahahhahahha ...
 so bila dah mkn ephyra ..mmg nampak bezanya n skin pun nampak sekata ..badan rasa segar ...pembuangan sangat lancar n lawas hahhahahah tido pun lena ...kulit pun rasa lembab tapi tak berminyak ...rambut pun tak gugur ....tumit kaki pun dah kurang pecah n tak kering 




2 comments:

cik ara said...

CONGRATE !! semoga mereka kelihatan jelita di hari raya , hehehe .. ai is jelousz :D

Marzalina said...

Salam, sy nak tanya ephyra ni ada tak dijual di farmasi? atau hanya utk order online saja?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...