Monday, June 04, 2012

Ephyra dan saya

Ephyra , 1 kotak ada 30 sachet - utk sebulan . 

 Bancuh dlm air ( 180 ml ) suam atau sejuk ...n minum . Rasa tutty fruity

 

wah tajuk cam buku novel

Ada sorang telah kenal kan ai pada Ephyra . Memula tew cam eish vley caya ke nih ( tapi dah seminggu 2 duk baca pengalaman org makan Ephyra nih n semer bagi +ve feedback )  .....tapi after 5 days ...saya suka sangat ...mmg suka hokey . Ai nih dah tua yer dah umor 32 . Gie anta anak skolah pun bebudak panggil makcik je ...kalau panggil auntie rasa jugaks muda mudi cam baru baru kawen kan .

LAst time ai ada tanya cam na nak kulit yg cantek bukan setakat luaran tp dalaman jugaks . So ai rasa ai dah jumpa jawapannya .....sihat di dalam akan bagi kulit anda sihat di luar jugaks ....janji ada improvement kan

Nanti moon akan share lagi detail ya ....this is my 1st time menggunakan collagen

Kelebihan EPHYRA

1.Menjadikan kulit anjal, halus dan lebih cerah berseri
   yg penting hubby dah tegor...eh asal mummy nampak putih sket ....hope dia ikhlas 

2.Membantu memulihkan wajah yang bermasalah


   parut jerawat dah memudarkan diri nya ...sebab saya nih spesis senang naik jerwat n sekalik kuar gabak terus ....pastuh misti akan tinggal kesan ...picit ke tak sama je ....so masalah saya mmg nak bagi dark spot tew ilang

3.Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
   pores terasa mengecik ..

4.Formula anti penuaan yang berkesan

5.Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar

   Moon mmg ada masalah rambut gugur hokey ....nih lom terasa lagi ...atau ai lom perasan 

6.Mengandungi khasiat prebiotik yang tinggi

7.Melancarkan system pencernaan dalam badan
   Mmg melancarkan hokey ...sangat lawassss

8.Mengurangkan kadar kolesterol

9.Meningkatkan tenaga dan daya ingatan

10.Meningkatkan system imunisasi anda

11.Mengatasi masalah imsonia

12.Mengawal berat badan dan meningkatkan metabolisme

     Ni yg ai suka nih .............sebab ai jadi sangat cergas n bertenaga . Kalau tak asek penat je ...

13.Melegakan sakit dan radang sendi
14.Menjaga kesihatan kardivaskular


Ini adalah feedback saya secara jujur selama 5 hari bersama Ephyra ..........akan moon apdate selanjutnya selepas 2 minggu penggunaan ya ........

since ada request ...so ai letak gamba ai yg di banned dlm blog hahhahahah dlm blog harus letak yg elok aje yg nampak parut2 mmg di ban la kan ....sila tgk kat pipi tew ...hu hu kalau kuar bukan setakat 1 je ...ibarat beli satu percuma satu ...mencanak terus naik ...( nanti moon balik paksa pak sutan amik gamba betul2 ya )


pastuh meninggalkan kesan itam hu hu sedihs ...beza ngan kulit isk kan hahahhahahha bagus tak buat perbezaan ngan kulit muka budak muahah

 jerawat saya kalau naik mmg cam nih terus nampak merah je ..tensen hokey


 tgk lebey dekat ...so sapa kata saya tak der masalah kulit ....saya ada sebenarnya


 masalah saya ...kesan jerawat yg amik masa lama sgt nak pudar ...


 Kesan parut jerawat dah pudar sket ..giler close up gamba nih ....misai pun nampak harg harg harg . terasa cam tak betui jap sebab asek2 amik gamba sendiri hahahhahah tp mmg kena amik baru tahu beza nya kan ...
idak la melepak n smooth cam retis korea but much much better n kulit kemerahan n nampak sihat n tak kusam...ni BUKAN PAKAI CAMERA 360 yaaaaaaaa...bukti nya gamba bawah tew baru 360

ha nih baru pakai 360 ........so ai letak semer gamba yg tak der filter punya .....kalau letak yg melepak n lesuh cam nih nampak sangat cam tifu kannnnnnnnnn ...


Yang best nya my dear friend Lenny pun pakai n dia kata sangat bagus ......siap whats app gamba dia to me ...lagi menambah keterujaan .

Flawless skin kan mmg menjadi impian semer kan .....janji cantek utk suami apa salahnya kannnnnnnnnnnnnnn ......sayang u belikan ai sekotak lagi next month vley  .....kelipmatalajulajuuuu


18 Julai 2012

Me after 1 month minum ephyra

Yg best nya ...parut tew tak la time tew jugaks ilang but dah pudar ...n jerawat baru pun kurang naik . My skin rasa lembut je n not only kat muka but badan pun rasa lembut ...kulit tering tak der ....tumit merekah pun kurang

N rambut saya dah kurang gugur ............kalau tak kemain la pakai shampoo bawang la anti gugur la ...mcm2 la tp sama jugaks ...but ngan Ephyra nih ai perasan mmg rambut kurang gugur ....dah jarang dah buat aktiviti kutip rambut kat toilet ...,.biasala kiter kan kadang pas mandi ke shampoo ke kemain rambut banyak atas lantai .......tp nih mmg dah kurang ....thanks EPhyra ...





Kalau sapa dah tahu kelebihan dia n nak mencuba jugaks ley beli






Sebab dah cuba sendiri n yakin ngan Ephyra maka ai pun dah jadi dealer

sapa berminat ley beli dr moon

Email me : moonpunyerblog@yahoo.com
Tajuk : Ephyra 

RM 197 


18 comments:

Pelangi Jingga said...

Kak Moon... mcm menarik je.. brapa ye harga nyer...

Pelangi Jingga said...

Salam Sis...mcm menarik je info ni..brapa harga dia ye...

mamamunie said...

Salam moon,
nak tnya nih, ephyra ni mengandungi collagen yang terhidrolisis x? sebab aritu gi farmasi. dia cakap ada beberapa je collagen yg terhidrolisis. mknanya dia x mendap kat kidney dan x kan menyebabkan buah pinggang kita rosak lah. moon pls check k n inform kiter k

amaniammar said...

salam sis..

cer tepek gmbo sebelum n selepas..
hihihihi

Miss Moon said...

ok dear ...kiter dah send soklan ke pengusaha dia . once dia reply kiter share sini k

AbbotCottage said...

uik uik uikkk toing toing toing!!! mcm menghebatkan, uikk best best!! errr kena kelip tujoploh tujoh kali gak nihhhh Moon...

Joanna Yunus said...

ai pulak kalau bancuh dengan air ai tak boleh le x lalu :)

daisere said...

Bravo moon..testimoni yang best..

Shida said...

Mamamunie...

Founder dia dah update..bagitau yang Ephyra nih di hidrolisis...

InsyaALLAH....ok...minum atleast 8 gelas air sehari untuk kesan yg lebih baik...

Little White Rose said...

Kak Moon, blh update x detail sikit psl Ephyra. mcm sekotak ade brape sachet. cara pengambilan etc. hehehe mcm best je. nk jd cantik cm Kak Moon gak!

anggunshop said...

kawan sy pon ada pernah try..so far tgk ok..serasi dengan dia..teruja gak.:)

shida said...

Little white rose,

Satu kotak ephyra ada 30 sachets. 1 hari 1 sachet. Minum waktu pagi before bfast.

Cara nak ambil....bancuh satu sachet dengan warm water half mug...kacau sampai larut n terus minum...

Walaupun collagennya dari ikan laut dalam..rasa hanyir ikan mmg langsung tak de. Rasa sangat sedap.

InsyaAllah..klau kita amik secara konsisten..kesan dah boleg nampak dalam masa seminggu.

Anonymous said...

org menyusu atau pregnant leh amek ke

-asnie-

daisere said...

Asnie


Kalau menyusu insyaAllah tak de masalah...tapi kalau pregnant kene consult doc dulu.

Anonymous said...

Orang lelaki boley minum x

Amiza Amiruddin said...

Peluang untuk mengenali pengasas produk Ephyra!! Mari bersama2 kunjungi booth kami di Tesco Ampang sabtu (23 Jun 2012).. Jangan lupa untuk tempah Ephyra anda bersama Shida. Sememang Ephyra akan mencungkil rahsia diri sebenar anda:)

dilla said...

Nak tanya, epyhra ada jual kat farmasi mana ye?

Miss Moon said...

dilla

ley refer kat sini ya dear

http://oceanlife2u.com/pharmacy-list/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...