Tuesday, June 26, 2012

Batik Crepe

My brother ari tew call kata ada 10 batik crepe nak pass kan ke ai ...sekali dia dtg tinggal 5 je sebab dah kena rembat ngan org lain dulu huhu .........tak sempat la ai nak rembat utk diri sendiri . Bankrup abg kalau asek kena paw ngan adik hahahhaha




kain kain nya cantek n kaler dia pun lawa ..n design very the modern ..


warna dia sangat tantek ...pastuh cam pernah tgk je ...sekalik carik ....ok dah jumpa . No wonder cam pernah nampak ...inspired ngan desigm emilio pucci ...ley tgk kat sini

tetiba org sebuk nak amik gamba dia org neh plak sebuk korek tabung ...korek tabung tengah2 umah laks tew ....Isk kata tabung nih dah penuh sangat ...so kena kuar kan sket ....mcm mcm la kamu Isk
Cik Yaya pun nyebuk jugaks ....ley la yer jadi model tak berbayar mummy ...tapi kalau nak payment sila claim ngan pak lang kay ...hahhaha

Ini je baki yg tinggal ya fuan fuan ...harga alamak lupa laks ...nanti ai tanya kan sama dia ....so selamat berebut ya

* ayat berebut tew muahahhahahahahah

harga nya RM 350 ya u olssss





2 comments:

Ardini Humaira said...

ya Allah kenannye dni yang kaler ijau pruple tu.. cantik nak nanges :')

linalucx said...

morning sis moon,

cantik nyer.sis moon jual yer?
hehehehe