Friday, May 09, 2014

Baby Sarah 5 bulan

Ada beberapa hari lagi nak masuk 5 bulan . Skrg dah start angkat punggong dah ....last week siap anta video dia angkat bontut bagi ke pak sutan ...terkekek kekek daddy nya dlm kelas tgk video anak hahah

Jari tuh mmg lencun la ngan air liur ...skrg nih sopan sket ...satu jari je duk dalam mulut ...

apa la yg kakak Yaya cakap tuh ...yang kelakar sangat sampai si Sarah kemain duk gelak ...

 adik kagum ke ngan bulu bulu karpet tuh dik ....kawasan larangan utk abg Isk n Kakak Yaya makan ...kalau tak hazab la mummmy nak vacuum .

       
 tuh dia ...skrg mmg itu la kije nya ...posisi cam tuh la  . Kadang tgk tgk dah dlm posisi mcm sujud . Kadang dia yg angkat pungong dia yg ketawa sorang2

 im so happy ...sebab mummy kita puji kita hebat ...kita pandai n kuat sebab dah nak merangkak ..so kita bagi la hadiah besar2 kat mummy kita ...sian dia tertonggek2 nak snap gambo kita hahah

 tunjuk kehebatan sket
 ok la yer semer tak ley tunjuk banyak2 ...saya malu
oooh penat nya .........ok la bagi saya rehat kejap yer

mummy dia yg makan ephyra ...dia plak yg jadi putih melepak ...

sapa nak order ephyra ley buzz moon kay ..

Email : Moonpunyerblog@yahoo.com
RM 180 ( 30 sachet )
RM 68 ( 10 sachet trial pack ) 
1 Box RM 180
2 Box RM 350
3 Box RM 500

1 comment:

Jan@Afzan said...

comel sungguh anak akak ni! geram saya tgk.. geget pipi, tangan dia!

comel sgt kamu, sarah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...