Friday, May 23, 2014

Jubah Lycra plus size

 Sticky Post
Please scroll down for new entry

ni gamba masa kenduri kawen si Talib . Ada yg tanya mana Kak moon beli jubah tuh . Sebenarnya my sister la nih rekemen baju nih ....and im so loving it sebab kain dia kembang setaman n mmg ley sorok kan semer lemak lemak tepu yg bermaharajalela kan .........

kain nya berat so bila pakai mmg cantek je jatuh nya ...n mmg kembang habis

so sapa yg plus size mmg sesuai la sangat pakai neh ...termasuk la moon jugaks hiks

ia adalah umbrella cut ... turun dari ketiak sket terus dia kembang sampai ke bawah

 
 
Jubah Umbrella Cut ( Kain Kembang )
RM 130 including postage

Size :

XL = Bahu 17' , Dada 44' , labuh 52'
 



Jubah Lycra - Princess Cut
Ala Prof Muhaya
RM 140 include postage

XL Size Available

**sesuai utk org yg tinggi 167 cm ke atas

Size :
Xl = Dada 44 , Labuh 56'

Yang nih mmg bagi kowang nampak kurus sangat 
 princess cut bagi nampak pinggang ramping n kembang ke bawah 

 
 Yang nih ada 2 size ...M n L

Jubah Lycra - Princess Cut
RM 135 include postage

L Size Available
M Size Available

Size :
M =Bahu , Dada 42 , Labuh 53'
L = Bahu 16' , Dada 44' ,Labuh 54 '


kalau nak order buzz mooon cepat2 ya ... ada banyak lagi kat album nih

mail me at : moonpunyerblog@yahoo.com

kalau nak size S atau M pun ada . just email moon . nanti moon akan mintak owner dia pos kan utk korang kay

3 comments:

LM said...

Ya Allah lawanya.. Pastu harga sgt lah berpatutan. Plissss klu ada saiz s tlg mention LM ye. Sgt sgt minat. Kecewa tgk smua saiz yg x blh LM miliki:(

neini said...

as salam Moon, nak tanya, ada kedai tak? nak try sebab saya mmg plus2 size, he he.

ijan said...

sweet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...