Tuesday, August 26, 2014

lambat sket update

Assalamualaikum

Maaf ya akak akak n adik adik sekalian ...kak moon tak sempat nak update belog ... ( lap peloh kat dahi )

nanti akak apdate ya ....


ni kejadian hari ahad masa anak teruna nak gaks party ...nak gak kawan kawan dtg .

Sekalik suh potong kek malu laks ...skalik dia turun n mintak potong diam diam ...vleyyyyyyy

yer , tuh maknanya anak teruna dah besar

so napa letak gamba mak dia je ? sebab anak teruna tetiba excited dpt adiah kereta control terus angkut naik atas duk main diam diam ....gamba dia kena tunggu moon upload dari kamera . Thanks korang yg dtg ...nanti yer ai upload more pic

kemain la mak dia bercita cita nak tema lego bagai ...skalik tema carca marba ....mek sarah punya la nak melekattt je ngan mak dia n tak mo ngan org lain . So bila dia lena cam lipas kudung mak dia gie masak cepat2 ....

penat ...umah sepah sepah ....tapi apa der hal semer tuh ...penat ley rehat , sepah ley kemas ...tapi happy time n tgk anak happy is priceless ....

kek utk isk by rizcakes

 with Mai n produk Aura yg sangat best . Nanti Moon share kay ..Moon dah pakai 2 bulan n suka la sangat . Nanti ek saba ya u ols ...

8 comments:

marsila sulaiman said...

I jeles sbb tak dpt join. Anyway happy bday Is.

Aku Dan Sesuatu said...

Salam Kak moon,

tumpang Tanya .. sapa yang di antara kak moon n filla? mcm pernah tgk.. adakah nama dia radziah ke ? ke rodziah.. entah ler.. x ingat

Makcik Anak 3 said...

memang bz kan..hheee...penuhi undangan rumah terbuka dan sebagai nye..hehee..takpe..adik adik paham..hehhee..hai sis..
selamat hari raya..

Nur Shazura said...

bestnye...si umar ni pon dok minta party tema lego bulan oct ....ni tgh google ni.....almaklum le.....diy...:)

ummi aqilah (LM) said...

Xpe.. Umah blh kemas slow2. Janji semua hepi hajat tercapai:)

Miss Moon said...

Haha ,

Radziah ...kita org panggel dia Azie

Aku Dan Sesuatu said...

org perak kan k moon... kampung dia kat air kuning kamparkan... if betul kirim salam kat dia ...dari junior sekolah dia sultan abdullah....

Azie Rad said...

Hi 'aku dn sesuatu'

Walaikumusalam...Sape ye junior SMSA ni? Tak cam sgt. Mehla jenguk blog akak kat http://azienarif.blogspot.com bole kenal kenal lagi. Satu negeri kita kan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...