Thursday, August 28, 2014

rindu nak amik gamba

suddenly ramai plak customer lepas pm tanya ...kak moon duk amik gamba lagi tak


berat je nak bgtau yg akak skrg mmg tak amik dah mana mana job amik gamba . Baik outdoor ke baik wedding mmg tak amik .

Skrg pak sutan sambung belajar n akak mmg kena luang masa ngan anak anak ...kecuali kalau korang sanggup babysit anak akak hahahah akak angkut semer 3 org ...vleyyyy hahah

mmg sonok la duk amik gamba . Buat benda yg kita mmg  minat kan ...masa tuh pasal duit ke apa cam benda ke dua .Pastuh bila tgk hasil cam best je terus rasa nak snap n snap lagi

cam sonok plak tgk gamba lama lama 


 paling best amik gamba budak2 ...dan yg paling penat jugaks adalah amik gamba bebudak outdoor hahahha penat la photog sampai basah2 la ketiak duk mengejor hahah



 maternity

 

wedding

 
 

time amik gamba kawen pun best . Family penganten semer baik baik ...mmg balik job perut kenyang n dapat pelbagai goodie bag n bunga telor . Moon plak mmg akan lepak dalam bilik penganten je ...sambil tuh ley tgk penganten bersiap ...mak andam make up kan penganten ...so bila dah lama duk amik gamba pusing2 akan jumpa mak andam yg sama . Dah geng plak ngan mak andam nye kan . 

Sambil tuh Pak sutan n zaimi misti akan msg ...ha penganten dah siap ke belum ...lama lagi ke . La yg menanya tuh mcm dia org plak dari rombongan pihak lelaki ekekek

Alhamdulillah selama nih mmg smooth semua nya ...balik job mmg penat giler la ..penat tapi sonok lepas tuh penat balik n juling bijik mata nak ngedit gambo 


 
 bila tgk gamba yg kita amik cantek2 terus teringat gamba kawen sendiri yg cam ntah hapa hapa hahahah

 org kuat ...yg sama sama penat lelah ...Sutan n Zaimi . Tq so much ...masa nih 1st time kan kita kena amik gamba kat hotel besar ...semer duk nerves . Kena plak pakai baju melayu hitam bagai ...malam tuh jugaks pegi cari hahh ..pastuh besoknya semer jalan mengangkang sebab sakit tumit berdiri lama hahahah


 Tq semer kat client2 , kalau ada kekurangan harap maafkan ek  . Mmg best la time neh duk amik amik gamba ...tapi skrg komitment pada keluarga menjadi keutamaan nom 1 . Insyaallah kalau ada kelapangan mana tahu tetiba tergatal plak tangan nak amik gamba ...akak bgtau korang tau

so buat masa nih ...akak adalah photog utk bebudak 3 org neh

 
 
Nanti mummy ngan daddy dah tua nanti ...ley la tgk balik gamba korang masa kecik2 dulu ...kenangan nih ...priceless

cuma ...mummy harap mummy rajin la utk sentiasa pegang kamera n amik gamba .. ( punya la bz kat umah kadang rambut pun lupa sikat vleyyy )

3 comments:

Nor Dila said...

cantik2 gambar sis ambik,,suka tengok,,salam kenal^_^

Alyn Aellynn said...

R7ndu nk tembak2 dgn kak moon. Takpe aellyn tunggu pak sutan abes study and sarah dah berlari

Illya Farhana said...

nice pictures...
salam perkenalan dari LeYa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...