Tuesday, September 01, 2015

SALE dtg lagi tapi kali nih SEBULAN

Ha ...betul ....tajuk tuh mmg tak salah. Kali nih sebulan ..................

Best kan ,,,baca blog pun boleh dapat diskaun

So takder la Moon susah hati nak jawab email n pm anda sebua yg frust hentak2 kaki sebab tak dapat masa sale. Kali nih sebulan so masa nya panjang. Bulan 9 jugak ada cuti sekolah kan...so boleh plan trip dtg ke KL dalam masa nih . Cuma stok kain mana yg ada tu adalah ek. Siapa cepat dia dapat.

So untuk mendapatkan harga istimewa nih anda hanya perlu save kan kupon nih dalam phone anda

atau, anda boleh juga nak print

mana mana pun boleh. Janji ada bukti anda dapa kupon nih dari Moon. Tak kisah la dari blog moon ke dari FB moon ke atau kenkawan whats app image ke. Janji ada kupon baru dapat diskaun. Tak der kupon tak ada harga VIP Moon k

Kali nih anda boleh jual nama Moon kat lvl 7 hahahhahah.....n boleh beli MOONPUNYERPRICE. Tapi kena tunjuk la MOONPUNYERKUPON

senang n mudah kan



 haaaaaaaaaaaa 2 kali moon tepek kat sini....so save image cepat2....

#Moonpunyerkupon
#Moonpunyerkupon
#Moonpunyerkupon
#Moonpunyerkupon
#Moonpunyerkupon
#Moonpunyerkupon

So selamat shoping semua . Maaf moon tak dapat display harga kat sini atas sebab sebab tertentu. So nanti bila korang sampai kat sana misti korang terkejut punya la 

So jom kasik gondol sama semua rail rail kat atas tuh sebab we need the space utk projek lain plak hahahha

upholstery akan di turunkan harga pada RM25 semeter...

hanya di


SARAH HUGHES GLOBE 
Jalan Tuanku Abd Rahman
Lvl 7
















3 comments:

ily♥ said...

Aduhh...sebulan...tempting nye sali kali nih kak moon..
Tapi tengah sarat ni...Kalau weekend salu memang susah sy nak terjah..ni ni strecth sampai sebulan, kalau belum bersalin, insyaAllah jumaat ni boleh singgah..hihi...office around there je..haha

Jamie Arisa said...

wow menarik sangat2 nih. 😀 tingkap2 kat rmh pun dah lama tak dapat baju baru.. mmg sesuai lah ye beli kain yg baru2 nih. tq moon

May Mahamud said...

Hehe..dpt kte bli langsir kupu2 tu.tq moon dpt diskaun byk taw..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...