Friday, November 04, 2016

AnneSuraya Skincare


Happy sangat sebab dah dapat set AnneSuraya Skin Care . Tahniah buat Suraya n Anny sebab melahirkan baby baru....AnneSuraya hahahha


Moon kenal Anny lama juga n Su pun sebab slalu juga jumpa masa event n etc . So mmg dah lama kenal dia org ni n mmg slalu follow IG n blog dia org. Tambah plak skrg ni ada dr jendela Anny kan ...lagi la mak rajin mengintai dari tirai kamar gitew...jgn mara ya Su nanti kena jual

Last time Moon cuba Transgluta n Transbella. Masa launching Transbella pun dia org jemput Moon dtg majlis launching. Sonok tgk kawan kawan berjaya

Ni ada baby baru harus la Moon nak cuba juga...lagi pun set ni 5 in 1. Pastuh dia org plak asyik up gamba testimoni bagai ...mak pun nak cuba juga u ols.


ni la set 5 in 1 tu u ols

i got mine ......yeszaaaaaaaaaa

Si Sarah ni pun nak nyibuk juga....ni mummy punya la

Sekaramg Sarah pun dah pandai cakap n pandai mintak macam macam dah...tgk Moon duk bukak set AnneSuraya Skincare ni pun dia dtg nak juga . Ni kena sorok ni sebab hari tu selamba je dia korek blusher moon ngan sudu ...

Moon ni mmg jenis suka cuba ...tambah plak kalau ni kawan kawan punya. Harus la kita takkan lepas peluang utk cuba jugak kan ..


Testimoni


Moon tambah teruja nak cuba lepas tgk gambar Haizan. Sebab Moon kenal Haizan ni n Moon slalu beli biskut coklat cip time raya ngan dia, . Mmg beza betul muka dia sekarang omg


Semalam juga akak cuba ...best .

Pencuci muka dia bau mcm transbella ..krim malam pun best . Nanti cukup seminggu akak share ngan u ols k macam mana rasanay pakai SkinCare ni. Dah cuba baru tahu kan ...


Korang kalau nak cuba juga boleh follow IG dia org k


Whats app : 010-4314406




3 comments:

AinAthirah Anuar said...

Wow. testimoni dia .nmpk ketara sangat.

theathra.blogspot.my

Haizan Qaseh said...

i uolsss malu..hehehe

Haizan Qaseh said...

wowwww

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...