Wednesday, March 01, 2017

Bilik Sewa

beberapa hari lepas mmg hari yg sedikit bz dah full. Weeken hari tu gie kenduri kawen sepupu Pak Sutan. Pasal kenduri nanti akak citer next entry tau

my MIL and SIL Cikgu Aminah . Anjer anjer sangat tu kan. ...

So balik kenduri cepat2 gie pusing area Kinrara. Sebab Umi , adik Pak Sutan dapat praktikal kat skolah area tu. Jenuh mencari tapi tak jumpa. Yang jumpa pun cam horror je .

Umi dah stress dah . Sebab dia pun cuak kena mengajar budak sekolah menengah , lepas tuh bilik sewa apa pun tak ada lagi. Tu yg Moon duk up status cari bilik sewa tu. Siap mencari di sekitar area yg ada public transport. Siap kita org bawak mama n papa pusing area Giant Kinrara tu. Tgk tgk kawasan kat situ.

Tapi beberapa hari lepas dia dapat ditukarkan ke Putrajaya. Terus tersenyum je dia...so semalam sambung misi mencari bilik sewa area Putrajaya. Habis semua budak budak bujang yg Moon kenal...Moon msg tanya pasal bilik sewa. Nasib ada jumpa rumah yg sesuai n satu rumah 5 org aje.

Rupanya bilik sewa kat Putrajaya pun mahal ekkkkkkk pastu satu umah sumbat sampai 10 org. Omg

Lepas tu kan...akak ada jumpa sorang agent ni yg sangat baik n penerangan dia tip top n kampeni ni ada 31 umah sewa area Putrajaya. Tapi tak jadi amik ngan dia sebab berjaya dapat umah yang 5 org shj. Tapi kalau ada sesiapa nak bilik sewa mmg boleh call n cari dia org. Nanti akak bg k

Sebab masa dia explain sewa bilik dlm 300-350. Rumah wajib ada Unifi, dapur n tong gas...tv...mesin basuh n kelengkapan bilik tidur complete. Sabun basuh pun dia org bagi .. so for me ok la sangat kan.

Bilik Sewa Putrajaya : Facebook page
Atau office dia org at Precint 9, D1-1-1 depan tasik n depan pusat kitar semula.

So TQ u ols yang siap DM n PM bgtau maklumat mengenai umah umah sewa. U ols mmg terbaik


Bilik utk di Sewa Tmn LEP 3 Sri Kembangan

bilik nom 2 ada tilam siap
RM350
Rumah teres 2 tingkat fully furnish
Ruang tamu ada aircond
Boleh whatsapp Leya : 017-632 1689

share kalau ada sesiapa cari k



5 comments:

LeYa n Otomen Taro said...

Nak bilik sewa ker???
Rumah LeYa memang nak cari seorang

LeYa n Otomen Taro said...

LeYa sekarang tinggal seorang sahaja..
Nak sorang je teman serumah...
WhatsApp LeYa 017-6321680.

aLin arLene said...

erk...mahalnyer sewa bilik..kecik plak sqf dia...kalau sumbat semua dah dapat ribu2 n rasa xberbaloi plak ngan keluasan tuh...betterlaa duduk 4-5 orang jer and selesa..

Mrs Fuzy sweetsourՆĕγʀǟ said...

murah tu dalm 300-350 tapi sebilik seorang? nanti boleh la bagi kat kawan yg tengah cari rumah sewa jugak tu..

dorsett pink said...

31 rumah sewa area Putrajaya jer???? perrgghh hebat betull. Buat company sewa rumah pun laku kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...