Thursday, October 12, 2017

Nutox Renewing Treatment Meet & Greet with Nur Fazura

Last week Moon berpeluang ke Meet and Greet with Nur Fazura for Nutox Renewing Treatment di One Utama .




Meh akak share apa yang diterangkan pada hari itu dan sedikit sebanyak mengenai Nutox Renewing Treatment ni.

Selamat tinggal kulit kusam dan katakan hello kepada kulit cerah .

Nutox sedar bahawa kulit kusam merupakan masalah kulit biasa yang dihadapi oleh wanita Asia . Tahukah anda bahawa kulit kusam juga merupakans alah satu tanda awal penuan?

Fazura juga berkongsi pengalaman beliau menggunakan Nutox bertahun lamanya.

Apabila kulit kita meningkat, tanda-tanda seperti kekusaman, kedut dan kehilangan keanjalan akan mula kelihatan. Ia disebabkan oleh pengurangan keupayaann untuk memperbaharui kulit secara semulajadi. Oleh itu penggunaan penjagaan muka yang sesuai dapat membantu memperbaharui semula secara lembut tetapi berkesan .

Kitaran pembaharuan kulit secara semulajadi berlaku setiap 28 hari . Pada akhir tempoh kitaran, sel kulit yang lama atau yang telah mati akan beralih dan diganti dengan sel kulit yang baru.



Produk penjagaan kulit Nutox Renewing Treatment, menampilkan teknologi proprietri yang dikenali sebagai LumiNes, menggabungkan dua ramuan utama - Lumiskin dan Actistem Gold Nest untuk hasil yang kelihatan berseri dari dalam.

Rangkaian Nutox Renewing Treatment terdiri daripada 3 produk: Renewing Treatment Lotion , Renewing Treatment Essence dan Renewing Treatment Creame.




Renewing Treatment Lotion ( 150ml , RM59.90 )


Mengandungi LumiNes, toner ini melicinkan dan menanggalkan bendasing untuk kesan yang lebih bersih dan berseri.

Penggunaan : Letakkan ditapak tangan dan sapukan pada muka dan leher selepas mencuci muka .



Renewing Treatment Essence ( 30ml, RM 75.90 )


Esen ini membantu melindungi kulit daripada kekusaman akibat kerosakan UV dan pencemaran. Ia juga turut membantu mempercepatkan kitaran pembaharuan permukaan kulit untuk seri wajah yang berkekalan

Pengunaan : pamkan 2 hingga 3 kali pada hujung jari dan sapu rata pada muka dan leher .



Renewing Treatment Creame ( 30ml, RM 49.90 )




Membantu memulihkan dan menyegarkan serta memperbaharui penampilan kulit . Teksturnya tidak melekit dan diserap pantas bagi memberikan kemasan semulajadi .

Pengunaan : Sapukan dengan rata pada seluruh wajah .




Ada kejutan juga buat Fazura pada hari tersebut ....ada cake cutting untuk birthday girl .


Ada juga meja meja disediakan untuk para pengunjung mencuba rangkaian Nutox Renewing Treatment ni



Mak Yong pun tak lepaskan peluang nak bergamba kat set yang cantik ni 




Tq Nutox . Nanti boleh cuba range ni ...mana tau bleh jadi cun cam Fazura ....ahakssss

1 comment:

PeRdU cINta said...

Suka tengok warnanya...kadang rajin juga intai brand Nutox ni..tp belum pernah mencuba lagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...