Thursday, November 30, 2017

3 hari sale langsir

Sale selama 3 hari sudah tamat ya u ols ...semalam akak balik cam seret kaki je hahahhahah tapi puas hati dapat jumpa anda semua ....readers n follower yg sangat awesome semuanya . Siap ada yg dtg awal pagi pm n dm bgtau dah sampai n membeli ....tq sangat sangat tau . Walaupun ada yg tak sempat jumpa tapi akak tau u ols dtg .

Perjalanan dr Salak Tinggi ke KL terasa amat jauh ngan muatan lebih ni hahhaha. But kerana u ols n komitmen pada tugasan yg diberikan , akak gagahkan diri juga . 

Jangan ada yg mintak harga murah n pergi mintak harga Moon plak next week ke apa sebab like i said before , harga ni mmg khas utk 3 hari aje .


Banjir my FB n IG ngan gambo kain langsir . Mostly kain yg Moon bergamba n up kat FB n IG yg tu la sold out dulu . Day 3 makin banyak gondol kain ....ada yg frust bila dtg tgk kain yg akak posing day 1 dah habih ....tu la akak kan dah kata siapa cepat dia dpt ....siapa cepat mmg rezeki dia org la kan .

 Dari rail kain gumuk gumuk ....terus gondol semuanya . Tq sangat sangat sebab tolong habihkan kain tu semua sebab mmg owner dia takmo la simpan lama lama sangat kan. Sebab kita kenala make way utk kemasukkan kain baru plak tahun depan.


 Sampai hari terakhir pun masih ramai yang dtg memborong . Ada yg dah dtg hari jumaat tapi dtg lagi the next daynya .



 

 Best seller sudah tentu la si kain velvet / kusyen ni . Ni siap ada org book by roll terus . Sebab jatuh RM10 kot ....pusing la 1 Mesia , mmg tak dapat harga ni .

 kat atas ni luas n selesa . So ramai yg 1st time dtg sini mmg terkejut ....sebab dia org pun tak sangka ada kedai langsir yg best n murah cam ni kat KL


Boleh la akak bersalin n berehat pantang ngan tenang pas ni hahahhahaha . Kalau tak mmg ramai yg duk tunggu bila la tarikh sale niiiiiiii .

Bila plak next sale?

Akak tak berani sebut la u olsssssss kalau ada rezeki u ols ada la .

1 comment:

Mashanniey Armiezah Suhaili said...

Salam akak. Berapa rate harga kain langsir kat sini? Sbb sy dr Sarawak plan nk g sini awl bln 2. Search google almost semua cakap Sarah Hughes Globe. Sbb nak beli kain langsir utk hias kelas anak murid sy.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...