Monday, March 19, 2018

Langsir Raya di Sarah Hughes Globe

Jualan langsir Raya kembali di Sarah Hughes Globe . Jom jom beli langsir murah untuk Raya ni . Mana langsir yg dah kepam tu atau koyak rabak, boleh la tukar baru dah u ols .

Mana nak dapat langsir yang cantik meletop tapi taknak mahal mahal sangat ?

Harus la kat lvl 7 Sarah Hughes Globe u ols . Kain berkualiti terbaik kebabom pada harga sangat best . Yang memang tak dapat kat tempat lain dah . Ramai yang datang semua puas hati n bagitau pembelian kat sini adalah yg terbaik n berbaloi baloi .

Kain cantik, harga menarik n tempat pun selesa . Mana nak dapat ....betul dak .

So ni Kak Moon nak bagitau korang , sale untuk Raya akan berlangsung hujung minggu ni :


23 March - 25 March 2018 
Jumaat , Sabtu dan Ahad

Lvl 7 Sarah Hughes Globe , Jalan TAR KL 


Jom jemput datang ramai ramai sebab jualan ni memang kas untuk MoonpunyerVIP dan juga member card holder . So harga masa sale ni mmg harga kasih sayang gitew . Kalau anda nampak entry ni n nampak poster di FB page Miera301 at Sarah Hughes Globe atau di IG Moonpunyerblog maka anda boleh datang tau .

Boleh datang ngan kawan kawan atau sedara mara . Boleh datang ramai ramai tau ...




Sale ni berlangsung selama 3 hari saja . 3 hari ni saja harga jadi special ...nanti habih sale dah tak dapat dah harga ni tau



Semua jadi flat price bermula dari RM 5 semeter . Ada kain black out , ada kain bidang 110 juga yg sangat berbaloi kalau beli, ada day curtain yg jarang jarang tu , ada kain velvet yg lembut n high class macam hotel hotel tu juga . Pendek kata semua adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Jom ramai ramai datang




3 comments:

AinAthirah Anuar said...

Uih murahnya *_*

Nur Masyitah said...

alamak terlepas lak sale. dalam duk tertunggu2 tu boleh terlepas. balik kampong lak time ni. bila next sale kak. habag siap2 nak msk dalam calendar ni..huhu

Chay Lin said...

Kak moon ada lagi tak sale ni before raya? Hmmm asyik tlepas je..sedih btl 😭😭😭

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...