Wednesday, October 10, 2018

Group Whatsapp anak

Tetiba tgk kena add ngan group Ladybug . Tgk contact semer tak kenal pun . Rupanya group whats app kawan kawan Yaya .

Yaya ada phone tapi tak ada sim pun so tak ada la whats app . Sekali dia bagi phone number mummy dia kat kawan dia . Ni phone duk bunyi bunyi . Layan je la apa budak 10 tahun bersembang hahahha . Tetiba dia org duk nyanyi

goreng pisang goreng pisang goreng pisang sekarang
pisang apa pisang apa pisang apa sekarang

ni dah 12 cycle kot dah sampai

harimau betina harimau betina harimau betina sekarang
betina apa betina apa betina apa sekarang

Auntie tgk je apa korang sembang ni . Auntie jugak tunggu siapa nak sambung betina apa tuuuuuuuuuuuu .

Silap silap auntie mengaum kang terperanjat korang .

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...