Monday, September 23, 2019

gambar itu dah jadi menu dah

Tq Shila n Sopee sebab send gambar menu sebesar besar alam kat kedai dia org Supertop Tanjung Lumpur , Kuantan.



So kalau u ols ke SuperTop , Tanjung Lumpur , Kuantan ...sila snap gamba n tag Kak Moon ye muahahhahahah . Ni SuperTop jalan kat luar ye . Sebab dia org ada 2 1 kat luar n 1 kat jalan menuju ke pantai .


Actually ni mmg sangat di luar comfort zone . Mmg amik ni pun sebab Sopee sendiri yang request . Tu pun banyak kali tolak tapi dia dont give up n mintak we ols dtg amikkan . Amik gamba makanan hokey . Dari amik gamba org tetiba ke gambar makanan. Tapi ni sebab utk kawan je kita org amik tau . Jgn ada yg nak hire mintak amikkan gamba makanan utk menu dah ...( perasannnnn ) 


yang best nya sebab bila dah ada banyak makanan ...lepas setel amik gambar , apa lagi soru la


Masa yang amik gambar bubur nasik berlauk ni la tetiba jadi viral jap sebab punya banyak lauk pauk kan . Yer la 10 lauk 10 sayur kan . Bayangkan lepas tu kita org kenduri kan lauk lauk nih muahahhahaha . Kenyang perut hokeyyyy

2 comments:

Vitamin Syaza (VS) said...

memang kenyangg ni :)

Beeha Azman said...

Terliur la tgok crab tu. Hehehe. https://beehaazman19.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...