Wednesday, March 15, 2006

Anak teruna sakit mata daaa


Poor Isk terkena sakit mata hari sabtu hari tuh ...So mummy ngan daddy terpaksa lah mengilirkan diri meng EL kan diri menjaga Isk , since nursery tuh tak jaga kalau sakit mata atau kena chicken pox.

Firstly mummy salute kat daddy Isk sebab berjaya jaga Isk ..alone...for the 1st time . Memula tuh cam risau gaks tapi well thumbs up for daddy . Tak senang duduk mummy kat opis terkenang kenang kat Isk ..kot kot dia meragam sebab sakit mata tuh ..tapi alhamdulillah dia kewl jer ...mummy sampai umah tgk Isk duk nyenyak tido atas bahu daddy dia ...sian hubby tak sempat mandi muahahhahah jaga anak punyer pasal. Ha macam tuh la kalau mummy kat umah + ngan nak kena masak +ngemas +laundry

Hari nih pegi hantar Isk ..and guesse what most of the baby kat sana demam and sakit mata ...aduiii kemain mummy ngan daddy mengkuarantin kan Isk ..harap Isk tak kena balik la..so moral of the story ...hahhaha buleh la mummy ngan daddy spend time ngan Isk . Walaupun Isk bangun banyak kali tgh malam , duk merengek ..mummy tetap bangun mengenangkan Isk tak sehat ..hari nih dtg kijer memang laloq la mummy hahahha sebab semalam buat OT ngan Isk.

6 comments:

happy2gether said...

ehhe, terror gak Sutan jaga baby Isk ek..?eheh...bravo2x, nanti kita test papabosan tu laks..ehhe

Miss Moon said...

hahah sian jugak kiter tgk sutan . memula dia kata tak nak mansikan isk sebab dia takut isk tak duk diam , jatuh la,,n etc ..tapi dia mandikan jugak petang tuh ..kira kiter balik anak dlm keadan bersih ar n wangi .

pastuh siap masak lagi ..telur masak kicap...kiter kasik dia 4 bintang dari 5 bintang

kadang bila dah ada anak nih husband and wife kena ada toleransi sket ar ...sian jugak asyik wife jer jaga dah la malam tak nyenyak tido ..siang lagi ..

so para suami sekalian ..sama sama la tulong bini kadang benda kecik 2 pun kita org amatlah hargai ...

Zaimi said...

Fuiyooo...Sutan masak telur kicap...cayalah Sutan... boley blajar nie...kekekek....

Anonymous said...

Eleh moon nih.. OT ngan isk ker ngan babah isk?? WATKAKAKKKAKAKAKK!!!

Miss Moon said...

ek eleh nko nih rizal ..Ija pulas sikit telinga dia nih

Raisah @ echah said...

salam K.moon. ye ke nama akak Moon? hehe. baru dapat peluang visit ur blog. b4 this jmpe kat photomama jer... comel2 anak akak yer..geram tengok.. nanti biar anak kite comel mcm anak akak gak..amen..hehe