Tuesday, March 28, 2006

Anne nak beranak dah ke?

Ingatkan Anne dah nak beranak la last Friday ...tapi baby lom ready nak kuar lagi . Tengok Anne cam sakit sangat ...megeriut riut (ayat apa ni) muka Anne . Kata nya perut cam mengeras pastuh sakit pinggang , Ha cam bunyi cam nak beranak kan ...Moon pun tak berapa tahu sgt nih hahahah sebab masa Moon dulu lain .
Memandangkan Anne sakit , takkan nak biar dia bawak kereta kan . So I hantar dia kat hubby/babby dia kat Myloca ...so Sutan tlg drive kan Gen 2 oren dia org . Masa tuh aku plak yg over 2 seronok cam Anne dah nak beranak time tuh jugak ..

Sampai kat Myloca , Senul cepat 2 turun , mesti cuak gak Senul hahahhaha. Aku sempat la amik gambar Anne . Jangan marah ya Anne aku nak dokumentarikan saat 2 sebelum dan selepas nko beranak muahahahhah kenangan tuh ...kenangan ku ...di samping mu , sewaktu engkau ....eh apa menyanyi plak nih .

Ini la gambar 2 yang sempat dirakam kan di tempat kejadian

Anne tengah sakit tapi masih mampu tersenyum

Alamak bini aku dah nak beranak ke?

Kita tunggu bila Anne beranak ...jeng jeng jeng

8 comments:

AzurA said...

padat dengan cerita mengandung, beranak dan pasal anak-anak kat sini.. Kz rase kena prepare utk 2nd plak lah.. HEHeheHE...

happy2gether said...

eheh, anne nak tunggu dulu wedding ganesh la..baru besalin..eheh..:)

Miss Moon said...

memang sekarang edisi org bunting kak zura ...semer kenkawan yg kawen tahun lepas ..terkena buatan org hahahah buatan para husband...so kak zura bila tahun depan ek nak kasik feesa adik muahahha

azie said...

Kelakar lah dgr citer korang ni....Tak sabor nk tgk anne bersalin nnt.

Mama Aleeya said...

hehehhe...citer gimik bersalin jek nie...padahal sakit perut.Tp rasa nak putus urat pinggang rasanya masa tu. Tapi betul juga kata Mai..nak pegi kendui kahwin Ganesh dgn nak sambut my hubby punya birthday...tu yg dier dok hole dulu. Apa2 pun doktor dah warn suruh bersedia apa jua tanda yg ada.

Miss Moon said...

lawak kan ...rupa nyer sakit perut sebab lain ...hiiii macam mana la nanti sakit perut nak beranak , mesti berganda ganda kesakitan nyer ...nak terburai isi perut semer

Anonymous said...

Hello. And all nice words. great site great yes it is.
[url=http://free-porn-free-sex-free-xxx-videos.org]xxx[/url]
xxx
http://free-porn-free-sex-free-xxx-videos.org

Anonymous said...

membaca seluruh blog, cukup bagus