Thursday, March 02, 2006

Hanya di radio..

Pagi pagi memang syok mendengar radio ....layan habih . Lebeh 2 lagi kalau pagi di Era . Dia org nih memang sempoi n lawak bersahaja . One thing that i like most about Era is that dia org punya penyampai ..tak cam typical nyer DJ yg kena cakap cam tiun pembaca berita RTM . Now Apek pun on air so kita org pun keep on touching ar ...hi hi memandangkan kita org tak sempat nak dgr yg 7 30 am ..kita org layan yg 8 30 am . Lawak Apek memang best , membuatkan me n hubby tersengeh sorang 2 hahhah terlebeh layan la tuh .

Hari nih Apek ada kat studio sampai kul 10 ..moon sampai kat opis terus pakai earphone ..semalam nyer dvr player memang sengaja di biarkan on . K rell ngan Kiran pun asyik gelak jer layan Saiful Apek..kita org kat opis pun sama ..

Dulu seingat moon ar , krell ngan halim yg handle. Memula tuh cam best gaks Halim tapi lama lama cam boring ...sebab dia cakap cam tak nak bukak mulut . Suka ati jer kutuk Halim ...sorry ek Halim bukan kutuk tapi pendapat pendengar nih ..well K rell plak still sempoi . Bila dah digandingkan ngan Kiran yg fasih berbahasa Melayu nih memang kira buku bertemu ruas la...masuk apek plak cam buku bertemu ruas bertemu penumbuk hahahha.

Well hubby plak still ngan Time Highway radio ...hanya waktu malam ..sebab nak layan Hindi Power..kalau Andy Hakim yg jadi dj lagi syok . Moon memula kawan ngan Sutan mmg tak berapa nak layan sgt lagu 2 hindustan nih ..tapi bila kuar waktu mlm dia duk tune time highway jer ..dgn moon sekali sangkut ...bole churiyaaaaaa sekarang siang Moon dgr Era ..mlm dia dengar THR ..well fair enough la kan ..ni bila K&K bersama dia pun turut minat sama ...

Ermmm terkenang2 lawak apek ..so stay tiun n keep on touching ...dont touch me or i will touch u ..wabilllah hik taufik wal hidayah ..jgn hisap pit jgn buat jenayah....

3 comments:

israf said...

alluuu mummy...kieran tue islam ler..dier memang melayu pun..tu yg fasih bercakap melayu...eheheheheh

Mama Mia said...

sorry i pass away..hehehe..keep on touching..apek gilerrr..

Miss Moon said...

memang ar senul ...memula tuh aku ingat dia nih mamak ke apa ker kan tapi memang dia cakap best la ..tak cam setengah tuh melayu tapi cakap nak ber slang slang...

Ija, memang tahap kemerengan dia tuh tahap giloz ar tapi kegiloz an dia la yg buat kiter ketawa