Thursday, March 23, 2006

Hari Rabu yg mendung

Today 22nd ..tomorrow birthday Kak E ..I buy her a card few days back but i forgot to pos la ..nampak gayanyer tak sempat la Kak E dapat card on 23/3 . Hari nih mesti jugak kena poskan kad nih

Kat opis semer org tak der...org pegi tarining ..pegi meeting yg tinggal pun berapa kerat jer...so suasana duri palas aka malas mula la melanda...ermm Anne pun tak der...Anne pegi medical checkup kat Putrajaya ..lambatnya baby kuar . Moon plak yang tak sabar 2 nak tunggu anak buah kuar . Hari nih rasa cam tak produktif aje banyak membrowsekan diri , tgk movie ...lepak 2 ..arghhh ngantuk ...lapar pun ada .

Cam lama plak tak nampak sutan ( hik hik padahal 1 opis) i mean kat umah . Daddy Isk nih asyik duk kat opis ajer ...banyak kijer..sian daddy . Jangan lupa balik umah yer daddy oooiii sian mummynyer nih ha duk kat umah ngan Isk aje.Susah pagi pagi nak bersiap pun payah asyik anak awak nih nangis nak suruh dukung . Kalau daddy ada buleh gak gilir2 . Walau bagaimana pun daddy nyer kena ganti balik ..kena bawak mummy ngan Isk jalan jalan ..u promise kan .

Iskandar dah masuk 7 bulan . Makin cerewet dalam bab makan ..kalau kasik nestum tuh di buwekk buwekk nyer kalau nasik+kentang or ayam tuh laju jer makan ..lom sempat ceduk dah nganga..kalau lambat suap sikit mula la buat bunyi bunyian . Tambah tuh kalau nak minum susu nak sambil tgk tv pastuh kaki dia goyang goyang cam org kaya jer gaya anak mummy nih .

Sekarang dah kenal org n buleh pilih ngan sapa dia nak . Ari tuh balik Kajang semer yg org pakai tudung dia hulurkan tangan ...mesti dia ingat cam mummy dia kots. Everytime nak kuar pakai tudung so perasan org nak bawak dia pegi jalan-jalan la kots . Sampaikan adik Sutan si Talib nih pun pakai tudung sama semata mata nak dukung klakau betul ...muahahahha.


Dulu dia akan nyanyi time dah separa nak tido ..semalam dia nyanyikan utk Anne ..masa tuh Anne ada kat umah Moon sebab akak dia masih lom balik kijer...sian Anne nasib baik Isk ada untuk menghiburkan Anne ...so Anne buleh lah kasik markah kat nyanyian Isk nih .

Found out yang Azie mengandung ...congrat Azie lepas nih buleh la cuba utk baby boy plak ...hi hi hi dapat sepasang . Kali nih Azie kena cari geng ngandung kat sana la sebab ari tuh geng ngan Moon kali nih Azie jalan dulu la ...nanti miera akan menyusul hahahha bila tuh ...nanti tahun depan buleh la nak kasik Isk adik sorang agi ...kalau sekarang nih insufficient fund ar ...nak kena hantar 2 org kat nursery ...aduiii 250 X 2 = 500 utk anak saje..lom masuk diapers+susu+etc...tapi anak tuh rezeki , kalau ada terima dengan seadanya . To Azie rehat banyak 2 ...kalau tak larat kasik baby minum susu botol kalau Azie nak BF bila larat la yer ...one more time congrat congrat ..

1 comment:

Azie said...

Thanks Munirah....Doakan aku ngan baby baru ni selamat...Tp kali ni rasa tak mabuk pun...rasa mcm tak ngandung plak....harap kali ni baby boy lah plak...dpt sepasang bleh tutup kilang buat sementara waktu...hihihihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...