Monday, April 03, 2006

Surprise party Hasanul

sambutan nih berlangsung pada 1 april...and this is not april fool . Kita org memang dah plan nak buat surprise party utk En Senul , Anne dah plan awal-awal lagi , mula mula kita org pegi wedding Ghanesh dulu ... congrat to Ghanesh n wife ...

Balik dari reception Ghanesh kita org cepat2 balik umah , masa tuh Iqwan dah lama sampai ...sian Iqwan terpaksa bawak awek dia ronda-ronda dulu...sampai kat umah kita org cepat2 nyorok buat cam biasa ...while Iqwan nyorok kat belakang...sebab nak surpricekan si Senul ...so bila kita org kuar ramai ramai wish happy birtday kat dia ..terkejut betul Senul ...mesti tak sangka kan ...Mai ngan Zaimi dtg juga. Terima kasih banyak banyak ...sian Mai sarat sarat pun dtg lagi ..korang memang best ar ...to Iqwan n awek n friends...walau pun majlis tuh tak leh hebat sangat makanan pun bukan banyak sangat ...but we really enjoy ..seronok, maybe nih la kali terakhir bergumbira ngan 2 ibu mengandung hi hi hi


So to Senul Happy 26 ...Tahun nih sambut birthday ngan wife ...nanti dapat baby ...kita org doakan nko panjang umur dimurahkan rezeki dan bakal dikurniakan ramai anak muahahhahaha ..

6 comments:

happy2gether said...

happy b'day Papa Yaya...semoga selamat menimang cahaya mata x lama lagik...eheeh

Miss Moon said...

ermmmm so senul bila due date nko muahahhahaha

Mama Aleeya said...

heheheh...due date dier...thn berapa ntah.....Happy birthday to my Hubby...sori laa tak sempat2 nak update blog...idea nak mengarang blm ada walaupun isi nye ada....

azie said...

Best lah...tgk korang kat cbj. Best kn kalo dpt join.

Mama Aleeya said...

alah azie...kalau nak join...apasalahnya..walau kat mana kita berada...sesiapa nak join pun...join jek..takde malu2 or segan2...

Miss Moon said...

Lepas nih kiter pegi tengok Anne ngan Mai kat hospital yer Azie..kena pegi jugak bawak Sofia ...lama dah tak tengok anak dara Azie nih ,