Monday, April 17, 2006

Aktiviti masa cuti


Best sangat dapat cuti ...buleh lepak2 kat umah ...spend time with Iskandar n Daddy. We decided utk cat umah ..tingkat atas tuh dah banyak sangat ngan tapak tangan kaki semer ...ngan seni lukisan ...hahahha most of them adalah from my nephew. Nanti ada la nampak gambar bulat bulat ...garisan garisan pensil. So utk cover balik dan nak bagi nampak elok balik kita org cat la...penat giler. Almaklum la dah berkarat semer sendi sendi sebab bukannya aktif nak exercise pun lol .....tuh yang lepas habih cat punya la lenguh ..

At first nak cat kaler kuning with dark chocolate tapi kaler cekelat tak der yg menarik...kalau oil paint banyak ar tapi kalau nak membeli kopak la poket hi hi hi so kita org pakai cat kapur jer ...memang tak banyak choice last last beli kaler hijau . Lepas dah cat tuh nampak hijau bebenor ...hahhaha terus area tangga ngan living room kat atas tuh jadi terang benderang hahhaha baru la cerah mata bangun pagi . Overall kita org berpuas hati ...hahhahah cam bangga jer dapat mengecat penat kemuadian kira .


Lepas nih aktiviti masa cuti nak mengemas stor plak ...nih nak cari brg pun susah nak jumpa ...cam dulu sbelom ada anak sempat la nak mengemas semer semer nih sekarang bilik sendiri pun kadang tunggang langgang hahhaha nasib baik daddy selalu tulung ...thanks yer sutan ...cayang abang .

Sabtu Ahad cam biasa la aktiviti balik Kajang..kalau balik umah Kajang mesti berselera nak makan ..Mama masak semer sedap . Kalau sayur air pun jadi sedap . Maybe sebab suasana ngan ramai org cam best jer makan ramai ramai memenuhkan meja . Bila sebut bab makan nih yang tak sabar nak balik terengganu . Nak makan ikan celup tepung kat tepi pantai ...makan keropok lekor panas-panas ermmm best nyer ...Daddy kalau kiter dapat vitamin B jom la kiter balik kampung mummy . Buleh bawak Isk jalan jalan ...(alasan jer tuh hik hik)

6 comments:

Anonymous said...

I say briefly: Best! Useful information. Good job guys.
»

Anonymous said...

I really enjoyed looking at your site, I found it very helpful indeed, keep up the good work.
»

Anonymous said...

Great site loved it alot, will come back and visit again.
»

Anonymous said...

Super color scheme, I like it! Keep up the good work. Thanks for sharing this wonderful site with us.
»

Anonymous said...

Your website has a useful information for beginners like me.
»

Anonymous said...

Hi! Just want to say what a nice site. Bye, see you soon.
»