Thursday, April 06, 2006

Apam Balik Milo

Apam balik Milo? betulker? ada ke apam balik Milo? hahahhah memang benar dan memang ada ...kat pasar malam putra heights hahahh cam buat promosi la plak ...mari adik mari abang jangan malu datang datang ...hahhaha. Memang kat pasar malam tuh ada jual , bukan setakat Milo ajer ..Kaya ngan Kismis pun ada . Kedai akak nih satu jer kat pasar malam yg creative enough to sell apam balik ngan pelbagai ciri tambahan . 1 apam balik nih hanya RM 2 . Tapi memang puji betui la ngan akak nih memang tak sayang bahan . Sekalik dia tabur kacang penuh...memang best sgt .Ni la pasar malam nyer ...right infront of our house ...cuma lintas jalan sahaja. Ha ha ha bahagia nyer Rabu , Jumaat hari cuti masak hi hi
Sian Anne tak dpt makan apam balik Milo semalam sebab gerai tuh tak bukak ....dari kat opis lagi apam balik milo menjadi bahan bualan siap masuk forum tuh ...last last tak der..tapi nasib baik Anne dpt makan char kue tiaw .

Semalam daddy Isk pegi kije ...kije mlm ngan Hasanul . Memandangkan Anne duk menunggu waktuterpaksalah dia tido kat umah akak dia yg also kat Putra Heights...Isk hantar daddy kat pagar ..bubai daddy see u tomorrow...malam nih Isk tido ngan mummy jer la thats mean i cant bite my daddy's cheek ...kalau tak penuh jeli gamat Isk atas pipi daddy hahahha
Mlm tadik duk layan si Isk ...asyik nak main jer..tak leh duk diam pastuh habih semer benda dia duk gigit . Maybe gatal gusi nak tumbuh gigi kots...so have to play with him untill midnight...that time mummy nyer batery dah week sangat ...tapi Isk plak cam bateri tengah full bar hahhahahah...finally at 1 30 am ...hero nih tido ..... arghhh mummy pun bleh landing sama ...sedapnyer bleh baring ...letak letak kepala jer terus belayar ...krokh krohk


okla ...i will go to sleep ...dont be mad at me yer mummy ...i just wanna play ..but my mummy very garang one...eiii takut plus when she's getting ngantuk ...hahhahah this is d picture of me when kena marah ngan mummy ...sedey jer muka ...hope she will hug me n kiss me after this ...ok guys ..im signing off..tulallalaluuuu

1 comment:

Mama Aleeya said...

tulaa pasal...dgn penuh harapannya dtg ke sana semata-mata nak apam balik milo....tp lega laa dpt mkn char kueh tiaw yg best tu....marilaa kawan2 kita cuba apam balik milo nie..gerenti best..