Tuesday, July 11, 2006

Mommies N Babies Fotopages Gathering

Gathering nih pada hari Ahad lepas ~9 hb 7 , kat umah Anna di Putrajaya . Sejak jadi mak budak nih habih semer FP org yang ada anak kite masuk muahahhahah . Best sangat gathering nih . Pada mula nyer cam segan plak nak pegi sebab sebelum nih pun duk kenal melalui FP jer kan ...tapi since ramai gak geng tmnet join ...so apa lagi memang akan menggamatkan suasana ar ..me , Ila , Anne, Mai , Azie and not to forget Filla pun join sama ...Atleast ada gak geng he he he .Others mom's Anna, Mas, Hanis, Linda, Nury, Zizie, meen , Raz n Ann,Kent..rasa cam ada lagi

Suasana memang meriah ...ngan babies...hahah babies everywhere . Mula sampai tuh cam awal sangat nak masuk cam segan so tunggu la Ila sampai dulu ...Syahmi cam moody sket
...hi hi ke Syahmi nak tunjuk skill sebab ramai awek kat situ? Then Azie sampai ...akhirnya dapat la Isk jumpa ngan Putri Sofea...last jumpa pun masa Moon baru habih pantang ...pegi tgk Azie bersalin . Sofea masa tuh kecik jer...sekarang dah semakin cun ..hik hik .Perut Azie pun dah nampak ..thanks to Azie sebab sudi datang walau pun ngan perutnyer ..hahahhah cam Moon plak yang tuan umah nyer Lepas tuh di umumkan ketibaan Syasya ngan Kasih ...Syasya kool jer , comel la Syasya nih . Pakai snow cap ..Syasya serba pink cam janji je ngan mama dia . ..nasib baik papa tak pakai baju pink jugak . 1st time jumpa Filla ngan Kasih ..hahhahah kalau dalam dunia FP ngan blog kemain borak sakan bila jumpa cam malu malu plak ..sempat la Moon kidnape Kasih . Sian Kasih tak berapa sehat ..ngantuk dah maa tuh ...sempat la kita org amik gambar ngan dia main bye bye mesti dia konpius asal la auntie2 nih.Terlebeh makan per...Tgh Moon duk amik makanan ...Aleaya pun sampai ..yeh dah cukup korum..Lepas gathering nih Aleaya nak kena pegi inject ...ermmm no wonder la dia duk diam jer...duk berdebar nak kena inject tuh kots...rasanyer Aleaya teruja sebab ada banyak toys kat situ..nampak nyer Anne kena beli la play mat utk Aleaya sebab dia dah berkenan tuh hahahhaha.Isk layan diri ar main ..tapi kena monitor jugak sebab si mamat nih baru pandai baling barang . Kat umah habih di baling nyer pastuh dia akan clap clap ..mummy takut dia baling kena kat babies yg lain jer...syok tgk dia main mesti sebab toys Irdina best2. Gambar Isk nih di amik dari lense org hehehhehe cantek nyer gambar ..hik hik tgk kamera la beb. Looking at all the picture yang di amik guna kamera power it makes me wonderin ..kalau la moon ada kamera cam tuh gak kan best ...waaaaaaaa the time will come..now ada banyak benda lain yg perlu di utamakan dulu ...will put it in my wish list ..hahhaha dah panjang dah wish list aku nih ...daddy cam na nih?

Isk awal -awal dah kena salin uniform hahah kena pakai singlet dah ..dia nih kuat berpeluh . Agaknya dah penat main terus lena ..tak hirau dah bising ker apa ..Aleaya tumpang tido ek ..u sit near the coral and i will swim at the sea..blurp blurp ....zzzzzzzzzzz charge batery ke sayang .

Balik kita org hantar kan Azie ngan Sofea ...sempat la amik gambar ..hehheheh Isk dating ngan Sofea,anak mummy pegang tangan Sofea ek ... best betul Isk hari nih dapat jumpa ramai awek ...nanti kena amik gambar ngan Kasih n Mia n Syasya plak ...pastuh ngan Syahmi ...ada geng mengorat .

To all sporting daddy ....Sutan , Poek , Zaimi , Hasanul and Radie ....thanks , sebab sudi gak temankan para mummy . Kalau daddy semer tak bwak kita org tak der lah kita org dapat meng gathering kan diri muahahhaha

15 comments:

Mama Aleeya said...

Isk...dating luper bawak bunga ke...ke bunga dah beri dr hati ke hati...Anyway i having with all u guys...dpt jumpa first time dgn filla&kasih. Syasya pun pakai snowcap tu nampak comei. Syahmi...steady macho...First time jumpa dgn princess sofea...tp tak sempat nak bergambo....nanti kita ambik gambo byk2 ekk sofea..

happy2gether said...

a ah la...kelam kabut masa tu, x smpt nak begamba sesama, zaimi ada aaa amik gambo ngan aleeya, mai z smpt, ngan isk pun x smpt......eehhe...syasya kan mamanya consious pasai dia botak tu yg pakaikan snowcap...pink tu sudah semestinya kan my fav color..ehhee...apapun suka sgt jumpa korang2 semua...

Kasih Aleeya said...

moon.. hehe..tul ler.. biler dah jumpa malu2 plak..ishh..ngader2 kiter nie..huahahha.. dlm blog n FP kan main lagi pung pang pung pang...biler jumpa maintain plaks..uhukkss.. neway best gathering tu.. memula radie mls nak gi..segan kono..dia kata kang org citer blog ler FP ler, dia nak wat aper?..huahha..x kan ler jumpa org nak citer FP ngan blog lagi!!!..last2 dia mcm ok..heheheh..pemalu laki i tuh!!!.. bgs ler moon, smpt update blog..filla x smpt ler..dok sibuk cilok gambo kat FP org jer..huahaha.. kat moon nyer FP pon kiter curikk..huahahah..
Eh..hawat bg cincin kat syasya nie?!! kasih baru nak ngorat Isk..huhuuuu...

Miss Moon said...

Filla memang best kan ..tuh la bila bersua muker cam malu la plak ekkeke...rasa nyer cam terkejut tgk ramai ..ngan perah otak nak ingat nama org lagi hi hi hi

present tuh special utk Aleaya n Syasya ..2 princess, permata hati Anne & Senul , Mai & Zaimi . Kaseh nak ngorat , no hal nyer ...mummy kasik kebebasan penuh kat Isk utk memilih muahahhaha yo yo or ajer budak tuh lom lagi setahun . Saja sonok ngusik2...daddy Isk yg kasik cadangan tuh ..

Nanti kalau ada masa kiter jumpa lagi ek baru leh sembang2 . Mummy dia pun tak banyak gambar masa gathering tuh ..duk sibuk makan ngan tgk anak n jgn lupa sibuk duk tapau . Filla best ar pizza mini tuh , order kat ner

Mama Mia said...

wahhhh..meriahnya gathering mummy2 semua nih...hehehe

Azie N Arif said...

tulah anne..isk lupa bwk bunga ntuk sofea tu yg sofea tgk tak puas hati tuh...yg tak tahan geli hati...siap isk pegang tgn sofea. Memang tau nak ambik gambo.

Seronok dpt jumpa sume lepas rindu rasa nyer..terutamanye miera..seblum ni dgr korang jumpa azie tak dpt nk join sbb jauh. Thats why tak nak lepas peluang gathering ni. Nanti kita jumpa lagi yer.

anne jgn lupa ambik gambo sofea ngan yaya byk byk tau...

filla betul lah kita memalu nak jumpa...azie kagum dgn kecantikan filla tu yg tak terkata bile nak jumpa tuh..hehhehe

.:HalogamoRa:. said...

wow! moon bukan main lagi ye gi gathering....rajin la u.

awat gambaq sket sgt x puas la tgk gambaq putera isk! hhehe

Miss Moon said...

gambar Isk ada kat fotopages ..dlm nih sikit jer..

i would like to invite u to my fotopages at http://miera301.fotopages.com

enjoy.

...$weE+ 666... said...

saya gembira dapat berkenalan dgn puan moon dan para ibu yg lain semasa gathering tempohari. (cewah! skemanya...) hehehe...

ila de cute said...

lama dah ila tak baca blog...waaa mesti ila org last bg komen utk entry ni...memang seronok sgt masa gategring tu..memula memang segan nak pergi tapi nasib baik daddy syahmi sporting cakap dia boleh temankan...pastu ajak moon, moon on ila pun seronok le sbb dah ada kawan...pastu terus le menjangkit kat mai, anne and filla... seronok kan..

bebila nanti kita kuar sesama lagi nak...

Anonymous said...

I'm impressed with your site, very nice graphics!
»

Anonymous said...

Your are Nice. And so is your site! Maybe you need some more pictures. Will return in the near future.
»

Anonymous said...

best regards, nice info Prepaid cellphone plans canada valium seizures paintballing at skirmish Compare side effects pravachol zocor computer Diet no didrex pill prescription hummer h1 limo

Anonymous said...

I have been looking for sites like this for a long time. Thank you! patanol cds Purchase patanol The club security system Ink cartridge supplies devon england prk+lasik+optivar+inflamese+patanol+voltaren Uses of protonix rolling bookcase ladders Tinnitus vitamin Hand knitted sweaters

Anonymous said...

Cool blog, interesting information... Keep it UP »