Friday, June 30, 2006

White room di CBJ?

Wah ada white room ker....acctually what we have is only a white wall / white slide ..muahahahha in a white meeting room . So we still can consider it as a white studio without a white floor ...cam lawak jer ...Lepas amik gambar , the output memang best nampak cam betul jer...yer lah cant afford to pay Saiful Nang utk candid syndrome nyer white studio ..I think lepas ni memang kita org akan amik lagi so kalau siapa yang bertandang kat opis buleh la masuk white room kita org hahahah giler kuasa betul . Bawak anak pun bleh gak kan tapi lepas office hour la ...So Anne ar u with me? lepas nih kita masuk studio lagi muahahahh buleh buat amik gambar pasport nih ekekekek. Nampak cam cun la plak kita org muahahahhah Mun tak habeh sengeh lagi nih ...Tapi sayang slide tuh tak panjang ..so kena cari studio baru ..yo yo or jer

9 comments:

ila de cute said...

wah bestnyaaaa ada studio ek kat cbj 2?? boleh le ila dtg sana dgn syahmi, nak suh poek amek kan gambar kitaorg...ala ala kat studio gitu...gambar munira ngan sutan tu best le...

Mama Mia said...

hahahha..kelakar la korang nih..

Miss Moon said...

ha ha tuuh la pasal masa duk amik gambar ngan anne duk gelak jer manjang . Masa tuh plak baru balik lunch cam nak terkuar rasanya nasik ..sutan yg jadi jurugambar nyer ...sekali sekala lepas tensen

.:HalogamoRa:. said...

wah! gambar yg last tu james bond and charlie angel versi baru ke? hahaa

anyway cbj tu ape moon?

Miss Moon said...

cbj = Cyberjaya ..opis kita org ...hehehhe

Anonymous said...

Here are some links that I believe will be interested

Anonymous said...

Here are some links that I believe will be interested

Anonymous said...

Your are Excellent. And so is your site! Keep up the good work. Bookmarked.
»

Anonymous said...

That's a great story. Waiting for more. »