Tuesday, June 13, 2006

Musim org kawen


Bila tiber musim cuti sekolah maka banyak la terima kad kawen ...bak kata one of my pren ...acara laga pusat ..hampeh betui . Tapi bila teringat ayat tuh cam lawak gak kan ..and ada betul nyer muahahhahah . One of my school mate kawen on 7/6/2006..so sorry Noor asal nko kawen ari Rabu ..kat Terengganu plak tuh . Kebetulan that day Moon training plak . She is my best pren kita org kawan dari darjah 2 lagi . I still can remember that I always lepak at her home sebab nyer mak dia terrer buat nasik dagang . So kalau pegi umah dia pagi pagi ajak saing pegi sekolah dapat lah makan nasik dagang ...ermmm shedapnyer...so kita org jadik la geng sampai la form 5 ..tapi bila form 4 tuh dia masuk kelas science while me..kelas commerce . To cikgu Noor tahniah la and selamat pengantin baru . Nanti aku pegi lawt nko ek ..mahap banyok arrr.

Kenduri kawen yg kedua kat Sentul ...Sutan nyer cousin kawen ..meriah betul ..dan warna tema nyer Oren ...lets clik . Nasib baik tak b ukak booth Tm Net kat situ kalau tak laku gak 10 streamyx ke hahhaha. She looks so beutiful ..n hubby dia pun very good lookinng . memang secocok la. Masa nih semer sedara mara Sutan belah Papa ada ..thats mean ore Klate ..so semer duk kec'ek klate la ..kawe pung buleh nok ke'cek sikit sikit ..tapi tokleh lawan sutan ar ...dia kecek klate bule, cakap terengganu bule ..cakap penang , nogri pun bleh . Tuh yang memula kawan ngan dia ingat dia nih org Terengganu ...tertipu guek.

Next weeding adalah wedding En Epul kiter ..penyanyi kat opis. Nih sebab dia nih memang suka nyanyi ..setiap benda yang berlaku memang ada lagu tema. Epul nih pernah jadik bos Moon nih pun before di di export ker Labuan . He is very nice n sporting habih . Kira exec yang paling berjiwa TA . Masa dia kat Labuan , selalu gak moon ngan azie sembang buat ketupat rendang jadik kira cam papparazi ar jap he he he . Tak sangka Epul dah kawen yeh yeh ...we are so happy for u Epul .Lepas nih leh nyanyi untuk bini plak . Wife Epul comel ..patutla Epul terpikat . Moon teringat that day Epul ada kata ..' dia comel moon , cam tak padan pulok ngan aku ' well Epul sapa kata tak padan, merendah kan diri yang tinggi tuh plak . Sebab tuhan dah ciptakan kiter berpasang pasangan . Pasangan kiter tuh la yang paling terbaik untuk diri kiter . Its like ur other half la ..she completes u and u completes her . So to Aniza welkom to the clan ...clan apa nih ingat WAR ke ..hehehehhe . Asyik WAR je kat opis nih ...asyik asyik WAR..main game lain ar ..

Kita org pegi sekalik ngan Rizal, Ija n Mia ...konvoi pegi Temerloh . Janji nak jumpa kat Genting Sempah tapi kita org terlajak plak ..so tunggu la Rizal kat Petronas..sempat la minum n makan dulu ...alas perut . Dalam sejam lebeh kita org sampai kat umah Epul . Memula takut gaks salah umah ..kang pegi makan tiba tiba salah umah daaaa...so Sutan kena pegi check dulu . Sah memang Epul ngan bini dia ada duk salam ngan org ..kita org pegi makan makan ...masa tuh panas bleh tahan ar ...cuaca pun cerah .. Bila tiber time potong kek ..Moon ngan Sutan pun apa lagi amik la gambar Epul ..he he he ..buleh tahan gak la nko berpeluh yer Epul . Seronok tgk member kawen niih ...cam kenduri familiy members gak . So sapa nak tgk gambar kawen Epul ..sila la ker fotopage ek . Epul sempat promot fotopage Moon agi tuh ...hahhah Pul gambar yang aku amik bukan nyer lawa sangat pun ...bukan pakai SLR ker apa kamera kodak 3.2MP jerk...tapi aku puas hati dpt amik gambar korang .So selamat bebahagia ..hingga selamanyer ...selamat jadi weekend husband. this is few of my fav shots


3 comments:

Aleeya's Mama said...

huwaaa..tak dpt pegi kahwin sepul....kalau tak kita selalu berkonvoi g kahwin member...apa2 pun tahniah buat sepul&aniza(sayang ija...)

.:HalogamoRa:. said...

d m'sia nih asal cuti skolah mesti ada orang kawen he he he musim makan free he he he

azie said...

Btul lah mirah, teringat masa duduk kat cbj2 dulu...slalu dok kaco epul...dok kat pantry buat ketupat lagi...kalo kat opis tu takyah nak pasang radio dah ade radio live kat sana....nasib lah bleh tahan suara..kalo tak...terseksa gak telinga mendengarnyerr....

Apelah saiful nak berendah diri plak dapat bini lawo....takper lah dpt anak comel comel

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...