Tuesday, August 14, 2007

mamandangkan fp prob

terus kena beralih arah kat sini ekekkeke . i have so many pending entry nak letak kat dlm FP tuh . Mmg tension betul la ...dah la tak der noticed pun ...ok just a sumarry about my weekend .

Jumaat / 10 August 2007
My sister dari trg dtg lagi ...last week dah dtg ekekke since her husband ada kijer sket kat sini . So dpt la main ngan anak anak buah Moon tew. Isk pun ada kwan nak sepahkan menan ...hahahha cam tongkakng pecah umah tew ...tapi mmg sonok bila tgk dia org duk main . My sis angkut semer baju baby kasik kat Moon ....Kak E oooi adik mu nih baru 6w preggy dah hantar byak brg ...mana la nak letak tew . Like usual ...im so crazy for this girlkoz she is so adorable
comey kan dia nih ...tapi punya pemalu la

Ini acara guling guling atas tilam ..if u have kids jgn harap la cadar tuh nak tegang sentiasa ...yer dak ?



Sabtu /11 August 2007
Hari nih Hari JAdi Hedzra ...happy birthday dear . Thanks Rose jemput kita org . Im so sowi koz sampai lambat sangat ...mmg tak sedap badan tol pastuh laloq semacam . Since Isk pun tido moon pun tumpang sekaki ...sedar2 dah kul 3 leby ...yang pasti nyer memang diri ku ini la yg lambat ... sampai kat sana dah kul 4 lebey . Sempat jumpa Anne kat luar ..dah nak balik ..tak sempat jumpa Ila pom . Mai pun dah nak balik dah . Nasib Lenny , Azie ada sempat la pulun nasik ayam special Rose yg sedap lagi enak tew ..
Tgk happy sunggoh dia . Cam tahu2 je org celebrate bday dia ari nihPhotog of the day ..sapa lagi kalau bukan Zubye ...i adore her work la mmg superb

Ahad / 12 August 2007
Hari nih hari Ahad Isk kena paksa bangun awal since Mummy kena ke Taman Tasik Perdana nak amik gambo Mummy PCM . Thanks Zam sebab offer kat kiter . Mmg sonok sangat ..we had lots of fun ...makanan pun best best . Thanks Arel too sebab willing to follow.

Thanks to all mommies . Walaupun baru kenal tapi semernya ramah ramah belaka ...makanan pun sedap sedap . Nanti kalau ada outing2 cenggini jgn segan2 ajak kiter sebab kiter pun tak segan nak pegi hahahha vley . Thanks alot PCM mommies ....n Zam too


6 comments:

NadiahKhair said...

moon,
gmbr tuh gerek sehh..
series v.nice.. nxtime imannye bday, you'll be the first to get the invitation.
thanks a lot for the pics.

watie said...

moon,


preggy ek...congratsssss...ambik kenan bb hani ek.....

btw my eagle eye nampak umah ur brother tuh..cantek seh

Lenny said...

moon...

u've got great shoots.. as always..
and moreover.. you're a great fren.. and that's another plus..

luv u ...

muahs!!

Miss Moon said...

Nadiah , ha jangan lupa jemput tau ekkekekek . Tak malu betol Moon neh ...muahahhahah . Im glad u like it eventhou only 1 pic of him . Well he's very photogenic to and the camera loves him .

Watie , thanks u siap hantar sms lagi wish ...tenkiu tenkiu . Ha dah ronda area sitew ek ...nanti buley la watie nak beli umah area putra heights tuh

Lenny thanks for all the support . Moon suka kawan ngan Lenny ..very caring n understanding . Its great to get new friend and what most important is there's a chemistry between us . Thanks for being such a wonderfull listener ...aka reader thru YM ahahhahah ntah apa apa aku melalut semer nko layan . Thanks alot dear ..u such a gud friend and im sure u will make all the people around u happy same like what u did to me ....i love u to muahs muahs ..

lindaz said...

heheh ada gak terselip pics aina kat sini.. walopun muke berkrut & bad hair day, gambo aina tetap cun!
gud job miera.. cant wait 2 c the rest of the pics... sure lagik da' bommmm!!!

Mommy Hafiy said...

wow meriahnyer!byk events..
agree fp sometimes s*cks!geram btol la asyik error.me too beralih ke blog..haha