Sunday, October 07, 2007

Tagged by Lenny

Been tag by Lenny ..Mummy Alya

NAME 5 FAVORITE FOOD YOU FEEL LIKE HAVING NOW.
1. Ice creame
2. Caramel yg sejuk baru buat kuar dari peti ais
3. Mango juice
4. Buah kedondong ...sebijik yg last dah mkn lepas berbuka , stok dah habih ...
5. tat nenas...yummyyyy tak sabar nak tunggu raya neh

NAME 5 FOOD YOU WOULD LIKE TO HAVE FOR BREAKFAST IF YOU COULD.
1. Nasi lemak Abg Nyum ( sebab dia nih selalu senyum ) kat terminal Cyberjaya
2. Roti canai banjir kat kedai senget di Shamelin ,,tarok kari sama dal
3. Nasi dagang ngan kuah lebeh ..Nasi dagang tuh di bungkus dalam daun pisang ...yummehhh . Thinkin about ot makes me hugry aledi looooor..but of course la yang nih kena balik Terengganu la kalau nak dapat ..
4. Chicken sandwich with lots of veggies n mayo
5. Mc Donald breakfast set ...wah lama nya tak makan fast food nih ..nak masuk KFC pun dah loya tekak nih mmg tak sesuai tauu...kalau terbau je mc d or kfc terus rasa tak sedap padahal before this mmg hantu..

NAME 5 FOOD YOU WOULD MOST LIKELY BUY FOR BERBUKA TODAY.
1. Gulai Kawah
2. Rendang daging ..pedas sket
3. Nasik panas ngan serunding ..ni pun dah cukup
4. Air tembikai
5. Laksam .

I'm tagging:
1. Azie
2. Ila
3. Zizie
4. Jujue Lopez
5. Anne

3 comments:

...$weE+ 666... said...

moon, aku dah buat dah moon! sila semak dan beri markah ye... hehehe...

Azie N Arif said...

alamak moon...aku kena tag ke...aku mane reti nak buat...aku tag pun tak tau ape maksudnyee...hehehhe:D takpelahh aku cuba buat ye...aku blog pun dah lupa username passwd...mcm mane nak buat...hehhee:d Byk benor keja sekolah ko bg aku....ni kira assigment baru aku lah ni...aduss...aku cuba dulu ye cikgu..nnt anak murid bg tau....hhehhe

zubye said...

caramel!! sedapnya caramel.. lama nyaaa tak buat caramelll!!
re : moon thanks ye moon sudi lawat selalu blog zubye :-)