Wednesday, December 19, 2007

me 24 weeks

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Ini la my latest pic ala ala montel gitew akakka tapi comey gaks ekekekkek . Gambo nih taken last sunday masa sessi PS ngan Min n Co kat Putrajaya ....skrg kenderaan berat sangat susah nak gerak ...gerak sikit je dah mengah ...nak tonggeng2 amik gambo pun tak leh so kena parking setempat je n serahkan tugas nonggeng golek semer kat sutan , zaimi n poek ahahhaha . Mmg jadi maam besar la ahahahhah mmg saya besar pom ekekkek

Hari nih mata sakit la plak pegi kinik doc suwuh balik . Kije sangat banyak tapi sonok gaks leh rehat kat umah ...besok raya aji mata merah adehhhhh tak suka nya . Ada ngendap sesapa ke .

Baby kali nih lagi aktif darik Isk asyik2 gerak asyik2 gerak sekalik tendang mak aiii mengalah kan Isk ...tak tahu agi lelaki ke pompuan ...but apa apa pun ..asalkan my baby sihat walafiat itew pun dah cukup . Kalau dapat girl pun best leh mummy sepit2 rambut beli baju2 yg lawa lawa...leh tlg mummy nanti . Kalau boy pun Moon suka leh geng ngan Isk main lasak2 ..maka ada 2 ultraman la kat umah ...makin sepah la umah dikerjakan 2 hero neh .

9 comments:

love always said...

Moon comel arr pregnant. Mesti baby girl nie.. Skrg ni cpt mengah kan.. samala. syima pun camtu. Take care ek.

happy2gether said...

Moon, mai x dpt view lah gambo nih...xpe kat umah nanti pas cuti raya ek?..hihiikkkk

Lenny said...

comelnyer perempuan niehhh...

hehehe.. ko jgn kembang2 sangat aku puji nieh tawwww... ahhahahha...

slamat ari raya moon!

...$weE+ 666... said...

aku konfius jap nak komen sini ke kat FP, hehehe...

tp ko mmg maintain cantik lah poms! nampak kurus sey amek dr angle cenggini... perut jer besor! hehehe... berseri-seri, suka aku tengok! dulu masa pregnant isk ko berseri gak camni tak?

sbb org kata kalau kita glowing, tu tandanyer baby boy. kalau girl kita nampak cam lesu tak bermaya, coz dia dah amek seri kita... hehe, btol ke tak teori ni, wallahualam... aku doakan ko sihat slalu ek moon... risau btol aku dgr pompuan ni dok aktif lagik 'bercyber-photog'... cuma bwk bertenang sket... bagi jer kat sutan tu kuak lentang segala bagaiii, sbb dia pregnant pun takkan beranak sampai ke tahun masihi skalipun... kuakakakakaka...

i'm sure, baby ko nanti pun hensem cam isk... *muahz*

aapitz said...

ehh..moon, pregnant kerrr...?? congratsss yer.... u take care..jaga diri, jaga kesihatan..
muahhssss

Kasih Aleeya said...

aik zz konpem jek kata baby ko hencem mcm isk?? aiyoo dah tau ker moon... hehehe... x per... sabor.. x lama lagik..aper2 pon jantina best gak..
tp gambo ko tu mmg comel..aku skrg suker tgk pompuan pregnant tp aku x moh!! boley??? ya ampun.. lom sampai time kot..huahahahha...

MamaHadzEq said...

Amboih kak moon!! berseri2......... cute! Nie pembawakan budak nie.. baby gurl per... tapi xleh caye gak..mcm shiem org kata gitu gak, skali kuaq senapang gak..wakakakak.... takecare sis!!

ezrina said...

Moon mmg cute tgh preggy nih..
jaga diri bebaik tau...

Moon bleh tak bagi email address moon...
ada something nak bagitau ni...

*Erin*

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

alahai comeinya preggy mom ..moon bila nk wat preggy shoot nie ?? sure gmbr cantik2 py lah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...