Thursday, August 21, 2008

hu hu syok nyer

I drop 2.5kg in 3 day . hua hua hua sangat syiok . Tapi cam sama je . Tapi kesimpulan nya bila naik penimbang saya sengeh sorang sorang . Tak ley reveal lagi apa benda alah tew kena tungguu turun bebetul baru leh bagitau ...shhhhhhhhhhhh

Lepas bersalin kan Yaya im stuck ngan berat nih . Tak tuwun tuwun pun lepas berak je turun 0.5 kg hokey hahahhah . Memandang kan tgk ramai yg berjaya tingin gaks nak loose few kg kalau buley dalam 10 kg . Wah sangat berangan . Yer la org lain breastfeed gaks ..terus kuwus . Mo
on nih lemak tepu tahap grade A ..tak terjejas pun simpanan lemak kew itew.

Apa moon duk citer nih ...ha tew kena tunggu laaaaaaa. Bila sukses baru moon citer kalau tak malu je tau ...auuwww



20 hb August
Its our 4th anniversary . 1st anniversary sambut atas katil hosp ya puan puan sebab nak branak kan Isk . 2nd anniversary masa tew kat Penang ..so Isk 1st birthday pun sambut kat sana . 3rd Anniversary sambut skali ngan birthday Isk yg ke 2 tahun . Kali nih tak der sambut hahhahah . Sambut ngan family je . Memandangkan mummy ngan daddy nyer dah kena bayar 2 umah . So kena la utamakan keperluan yg lagi penting dahulu such as saving n etc .

Im so sorry ya friends. For those yg tanya pasal birthday party Isk . Moon mmg tak wat tahun nih . Insyaallah kalau ada rezeki moon jemput masa naik umah nanti ya .

Bang , happy 4th anniversarry . I love u so much ..abg la my best friend ...tetiba teringat lagu kak melah ....kau kunci ...cintaku ...di dalam hati mu ....auwww lip lap lip lap cahaya di dad
a . Tetiba rasa lain macam laks panggil abg . Biasa kat opis moon panggil Sutan , kadang tew singkatan ...Tan je hahhahah . Jangan harap nak dengar Moon panggil Abg or Sayang di opis kay ...mau bikin kontroversi ...hahahha karang termuntah bebudak opis . Tau la laki bini kan ....nak bermanja manja tunggu balik umah la kan . Agak agak la yer . Kalau kat umah ley la panggil Sayang..Yang ...Daddy .
4 years of marriage ...kiter dah dapat 2 permata yg paling berharga . Thanks sebab kasik mummy 1 handsome prince and 1 beutiful princess....walaupun hidup kiter tak der la semewah mana ..tapi semer yg diperlukan kiter dapat . Im truly greatfull for that . Even sometimes the road a little bit bumpy , we manage to lalui nya bersama sama . Thanks alot dear . Masa berjalan ngan cepat skali kan ...rasa cam baru je saya kawen ngan awak ...hahhahah . Sangat tak sedar diri perasan diri nih muda hahhahahahha

21 August 2008
Hari nih hari jadi Sutan Iskandar yang ke 3 . Happy Birthday Isk .
Ni bukan gambar terbaru . Gambar nih masa pizza party kat umah Illa . suka tgk gambo nih ...mak nye yg lebeh lebeh meniup lilin hahhahah . Malam karang kiter tiup lilin lagi ya Isk .


8 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

Happy anibestseri moon .. happy bestday Isk .. kita doakan kalian bahagia selamanya ... aminnnnnnnn ;-)

MoMmy Balqis a.k.a Nury said...

Happy 4th anniversary Moon n Sutan..
Happy 3rd bday Isk..
Rasa lengkapkan hidup kite moon biler didampingi oleh org2 tersayang...Happy ever after to your family :)

...$weE+ 666... said...

wahhh moon, bestnyer dah tuwun banyak gak tu! mmg bila kita lose kgs & lose inches byk bezanyer sayang oiii... walaupun tak nampak beza mcm ko ckp, keep on losing more weights k... lelama sure obvious punyer lah! dont give up! dont quit! u can do it lah! makin malatops la ko nanti moon oiii...

ops, hepi 4th anniversarry to moon & sutan. smoga cinta smakin segar & indah. apa kes malu plak nak panggil manja2 depan kengkawan kot. tgk aku ni selamber hypo jer panggil sam babang in front of anybody. hehe... unlimited okeh! baru lah real & unpretentious gitu... ahaks! anyway, pandai ko bajet ek moon, genap setahun anniversarry isk pun lahir. matematik ko ni dasat arrr... hehehe...

befday isk sama dgn befday ijal @ daddy ezra... hehe... so hepi 3rd befday isk sayang!!! may u continue to be blessing to ur loved one... *muahz muahz* may Allah bless u!

hOtMaMa said...

hepi 4th anniversary Moon & hubby!
semoga kekal bahagia selamanyer..hehehe!

hepi 3rd birthday Isk! semoga menjadi abang yg baik pada baby Yaya ye..!

Azie N Arif said...

Happy belated anniversary my dear....Aku memang kagum rumahtangga korang. Very loving couple....tak de gadoh2...even duduk sebelah kat opis still ok.. Korang punya marriage boleh jd role model pd kengkwn lain..hehehe terutamanya aku. Apa2 pun...aku doakankan korang bahagia hingga ke akhir hayat....love you guys...

Seronok dpt jumpa ko moon..teringat zaman kita tak kawen lg....nnt aku buat entry ye...tp ko pepaham jee laa...ku ni lembap sket....

Miss Moon said...

thanks azie ...wey jgn la di jadikan contoh ....

rumah tangga mana tak di landa badai ...gaduh2 tew adat la kan ...aku pun ada time gado gaks ada majuk majuk...tapi pepandai la kan dah duk 1 opis takkan nak bwak dtg opis . sedangkan lidah lagi tergigit ...ini pula suami isteri .

kiter sama sama doa la moga rumah tangga yg kiter bina nih berkekelan hendak nya ...

Lenny said...

mooon.. congrats on your 4th wedding anniversary.. semoga bahagia dan kekal ke akhir hayat...

and.. congrats sbb berjaya turun berat... satu achievement best kan.. nanti pas bersalin lenny nak tuntut ilmu dari moon... nak kembali ke zaman remaja cam dulu.. biar malatopppp org kata kan...:D

erm... isk.. happy besday dear... makin besar makin hensem isk nieh... semoga jd anak yg soleh.. yg dapat menggembirakan hati ayah bonda... aminn..

again, semoga korang seme berbahagia bersama keluarga tercinta.. aminnnnnnn

AzurA said...

wah.....dah 4 tawun dah...kejap jer waser ek... kz pun dah 5 tahun dah nak masuk 6..huhuhuhuu harap kekal sampai hayat umur

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...