Monday, August 18, 2008

Im bidding for this baby

Sangat la comey sangat la cute n its m i c , k e y , m o u s e .This MP3 player is very small n super duper cute . lain darik yg lain . Nampak cam key chain pun ada .

Last month ada bid kat lelong masa harger dia RM 1 . Sedang elok Moon bid ramai plak yg mengebid ploks...sah sah makcik kalah kan sebab masa habih bid kul 7 pm . kul 6 makcik dah cabuts ...so nih try lagi skalik ...so jangan ada yg nak bid saya la hi hiYang kaler hitam nih sangat la kacak ...
Ianya bulat bulat ...sila lihat mp3 itew saja ya . Jangan lihat bulat bulat yg lainwhich one is ur fav...im voting for black ...eh pink ...eh white ...nak 3 ketol benda alah nih vley ?

2 comments:

Kasih Aleeya said...

eh moon ko nk baper ketul pon ok jer..tp bak ler jual kat aku seketul kalo ko dpt murah! hahaha..mak tak reti lelong2...yer yer yer???

Anonymous said...

wahhhh...bestnyer 'MP3' tuuhhhhh.....auwwwww,...