Thursday, September 18, 2008

duit oh duit

Anda ada internet?
Ada masa berjam jam depan PC
Nak duit tak ..
Ive seen people dpt duit ...so makna nya nih betul la kan .
Ada company yg akan bayar utk setiap surveys..just complete few surveys n they will pay u in USD ..janji ada PAYPAL.


Sambil browse , sambil generate duit . Just spend few minutes je . No harm tryin
g kan . Jom kenkawan . Klik this image ..register n u will get USD6 as a hadiah utk penyertaan . MOon ada nampak 1 FP dia tunjuk duit mmg masuk ke acc paypall dia ..every month dia dpt extra RM 500 n more ...kadang sampai beribu ribu . So apa salah nyer kiter cuba kan ...kuar peluh pun tak ..jom meh klik sini


misti cam was was kan ...atter nye betul ke idok . Tapi moon duk baca banyak forum n banyak yg dapat . Kat oversea ramai yg buat ...for extra income. Tapi wat benda nih kena sabar bukan sebulan terus dapat . Normally within 2 or 3 months . Meh la sama sama toraiiii


this is mine . Kena tunggu la pulok bila survey baru akan masuk . Nampak cam sikit kan tapi try la darab kan . Kije tak kuar peloh . Bila dah 75 dollar baru ley redeem ya .

Hari nih dapat cheque RM 100 darik lelong . Hari tew kan saya ada menang sebab rekemen kan org utk masuk superbid ...Rajin nye kan . Masalah nyer bukan bab rajin dah nih . Kiter kena surf smart . Gunakan peluang yang ada . Darik menonong je tgk screen sampai nak juling biji mata ..kalau dpt duit nih sonok la sket kan .So tlg tlg la kilik my google ads kat sebelah nih . My nuffnang ( blog i tak glamer so sangat slow la pergerakkan duit nya )

5 comments:

love always said...

Eh betul ke Moon.. cam tak caya je.. dah try ke?

Lily Satrina ® said...

Moon..gigih betul lah awk..3-4 bulan, lama juga..tp berdengket-dengket..lama-lama jadi bukit..kan kan?

terima kasih atas ucapan tu..masuk selalu pun, jarang update lah Moon, tak ada masa sgt..

nanti lps raya lah agaknya, active berblogging balik. baby yaya dgn abg isk mesti excited raya tahun ni kan? Lily nak pakai baju kurung tak dpt, sejuuuk..

yantz-yeem said...

best ar moon kalo rajin wat nie...adeiii nie mula2 je semngat nnti dah lama2 dah lemau nak wat...kita nie salu cam tu tau....nnti moon salu lah updet moon dah berjaya dpt baper..hehehehe..leh ar semngat sketttt

NieZearm said...

betul ke ni? klau ye kena la bukak acc paypal.. (err.. nk bukak acc paypal pun x sure lg) :p

salam kenal & salam raya..

Lily Satrina ® said...

di kesempatan ni..
May Allah grant your fasts and prayers and bless
you with everlasting good health,
happiness and prosperity.

selamat hari raya aidilfitri.
maaf zahir batin
♥ lily and family ♥