Thursday, September 18, 2008

Result Holter

Monday ari tew cuti ...sebab nak gie amik result Holter kat kardio Hosp Serdang . Dalam buku appointment tulis kul 8 30 am ...adeh sangat awal kan ....pagi2 kuar antar anak anak ke nerseri then off to hosp ..mak aiii ramai nyer org , baru kul 9 am ...dah register naik ker Cardio ..pun penuh . Apa la spital nih dah tahu ramai org sediakan la kerusi lebey sket ...kalau kiter yg muder ( muder ke ) buley la berdiri ...pakcik makcik yg lain cam na ...

tunggu punya tunggu punya tunggu ...............kul 1 baru dpt masuk tew pun bila tanya asal nom dah lepas tak kena panggil lagi . Buley nurse tew kata report holter awak tak jumpa tgh print baru . Hangen je aku nasib la bln poser kan ...sampai kosong bahagian cardio tew ....

Masuk jumpa doc ...dia tgk report tew . Dia kata dlm 20 - 25% population mmg akan ada org yg akan ada extra beat nih . Mesin holter tew dapat capture my irregular beat ..tapi doc kata tak merbahaya n tak memudarat kan . So sah im healthy n i dunt have to worry anymore . Atleast lega la ...dah run all the test n dah terbukti there's nothin wrong with my heart ..alhamdulillah

so dah tak perlu follow up .....

1 comment:

Kasih Aleeya said...

tahniah moon...ko tu ada power... ko tau? kan ala2 superwoman..leh masak byk2 kwn nak makan..rajin... (aku puji2 ni naper)..haa raya leh wat open house..hahahha