Thursday, September 18, 2008

Result Holter

Monday ari tew cuti ...sebab nak gie amik result Holter kat kardio Hosp Serdang . Dalam buku appointment tulis kul 8 30 am ...adeh sangat awal kan ....pagi2 kuar antar anak anak ke nerseri then off to hosp ..mak aiii ramai nyer org , baru kul 9 am ...dah register naik ker Cardio ..pun penuh . Apa la spital nih dah tahu ramai org sediakan la kerusi lebey sket ...kalau kiter yg muder ( muder ke ) buley la berdiri ...pakcik makcik yg lain cam na ...

tunggu punya tunggu punya tunggu ...............kul 1 baru dpt masuk tew pun bila tanya asal nom dah lepas tak kena panggil lagi . Buley nurse tew kata report holter awak tak jumpa tgh print baru . Hangen je aku nasib la bln poser kan ...sampai kosong bahagian cardio tew ....

Masuk jumpa doc ...dia tgk report tew . Dia kata dlm 20 - 25% population mmg akan ada org yg akan ada extra beat nih . Mesin holter tew dapat capture my irregular beat ..tapi doc kata tak merbahaya n tak memudarat kan . So sah im healthy n i dunt have to worry anymore . Atleast lega la ...dah run all the test n dah terbukti there's nothin wrong with my heart ..alhamdulillah

so dah tak perlu follow up .....

1 comment:

Kasih Aleeya said...

tahniah moon...ko tu ada power... ko tau? kan ala2 superwoman..leh masak byk2 kwn nak makan..rajin... (aku puji2 ni naper)..haa raya leh wat open house..hahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...