Friday, September 12, 2008

Jikalau mimpi jadi kenyataan

kan bagus kan kalau ada genie 1 ..ley mintak macam macam kan . Contoh nya dapur cam kat bawah nih ...dui cantik nyer
Kalau cam nih la harus moon bentang tilam kat tgh dapur nih ...tido kat dapur ..hahahha melampo la tew .

Our kitchen sejebon cam dapur nih bentuk dia semer sama ...ntah mampu ke idok nak wat cenggini ...berangan la dulu ...

6 comments:

marsha said...

ada duit sume jadi... kalau saye pun, nak tido kat dapur aje.. huhuhuhu

AzurA said...

moga-moga dengan angan2 itu buleh membawa kepada kenyataan...

yantz-yeem said...

cik moon berangan tu kan freee...so berangan la puas2 eks...mana tau ada rezeki lebih la wat kitchen cenggini...
tingat dulun ms keja as interior designer jenuh gaks ar nak pikiak design dapo sorang cino kaya nie...bajet dapo je hampir 200k!!!!x ke naya....lastly hasil nyer mmg menarik & lawo...
hehehe bila moon tepek2 gambo camnie tingat zmn2 keja ngan privet dulu...hahahaha

Lenny said...

bes kan mooooonn...

kalau dapat jd kenyataan.. alangkah indahnya dooooniiiiaaa inniewww..!!

moon,thanks nasik dagang sedapp.. masih terasa2 di tekak ini...


yum yum sangat!

Kasih Aleeya said...

aku baru ckp nak bentang tilam tido kat dapo..drag ke bawah tgk ko type gitu..hahah.. betol lah moon.kalo ler dapo aku cantek gini.. aku x gi keje..dok masaaaaak jer kat dapo!! mak dont mind okeh!! tiada rungutan lagi dahhh..hahaha...

Mummy Alysha said...

moon... aku pon kepingin jugak ler dapur macam tuh... alhamdullillah... masuk umah baru, laki aku cam leh hidu pulak taste aku. dia kasi pulak ler aku buat kitchen cabinet. hasilnyer nanti aku display kat fp aku... baru tengah renovate umah....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...