Tuesday, March 26, 2013

bila pack barang


Sangat la benar kannnnnnnnnnnnnnnnn ...

Kadang macam2 la kita bawak even small things yg nampak cam ' eleh tew pun nak bawak ke ' skalik bila sampai ke tmpat yg di tuju benda yg elehhhhh tadik la di cari .

Kadang pak sutan slalu gelak bila bab nak masukkan beg dlm bonet . Sebab kemain banyak ai pack ....nih kita nak pegi sebulan ke apa neh . But biar lebey dr tak cukup kang ada je kena ulang pakai baju which for me is a big no no . Lagi pun nak keter kan bukan nya naik bas nak kena seret bag bagai ...at the end semer baju jabis di pakai n baju bersih still ada 2 3 lai

Tak pa bawak banyak plus kalau u bawak anak anak . kalau anak kecik lagi la . Jap kang tumpah tew la ..pampers boco la kang muntah la ....so org pompuan neh mmg cekap bab planning nehh ( jom kak non kak non sekalian jom rasa bangga japs )

Tapi kadang kita gaks punya banyak benda nak bawak skalik brg kita yg tertinggal ........ayo yoooooo

n yg paling best skalik bila dah dlk dr travelling ..........kita akan ada 2 3 bag baju kotor yg perlu di cuci pffftttttttttt

3 comments:

Farikica said...

Ha..ha.. lawak kartun tu... Tp kan.. benda yg paling saya benci kalau nak travel ialah kemas barang.. Memang sangat x suka.. Kedua x suka, kemas balik bila dah balik dari travel.. Itu lagikla, dngn nk mendobi lagik...

yatie said...

betul kak moon...200% setuju....selalunya yg lelaki lepas tiba destinasi ada je yg x cukup..tapi yatie kalo balik kg..walaupon ber2 je..baju sorang 1 beg..memang bajet balik basuh kat KL..

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

Hahahaha :D kelakar!
mmg betul pun...pompuan ni (a.k.a mak2 ni...jenuh memikir kalau nak travel tu kan?)

takut tertinggal itulah, inilah...
org lelaki jgk senang..hari nak bertolak tu baru dia start nak packing...
sabor jelah... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...