Thursday, March 07, 2013

sessi makeup2

terlupa betul nak publish entry nih ...walhal mmg duk dalam draft tapi tak letak date utk auto publish .

so jgn gelak ya .....saya nih kalau amik gamba mmg kayu . Kalau amik gamba org pandai la plak suh org senyum la buat natural la bila sendiri non adooooo cam muka nak nangis pun ada akakkaka

Nih adalah 1st time kena make up cenggini . Proper la siap berlapis2 bedak aakkakak siap pakai bulu mata pelsu bagai . Cik Ta nengok pun nanges kayyy ( opss poyo plak di sitew )

tgk tukang make up nya kemain kecikk molek ekekek

 patut la tak ley bukak mata ...tu diaaa bulu mata

 Sukma tanya ...kak moon nak make up cam na . Ikut Sukma la tapi teringin gaks nak mata ala ala gelap sket tapi tak mo la gelap sangat ( nampak beno tak tahu pasal make up make up ) ikut suka sukma la janji tak la heavy sangat ...

 terus akak nampak very the gaban duk sebelah Sukma ..tukang make up pun kemain la lemah lembut




See tgk tew amik gambo pun muka cam nak nanges bukan kena marah pun ekekekke ......misti stress je Pak Sutan nak snap pastuh kemain cerewet plak tew kan minah tew

dah la cukup la tew .....yey terus baru senyum ikhlas ...tadik kemain la cam kena paksa .......tq Sukma sebab make up kiter . Kiter suka sangat ...nanti kita buzz awak lagi kay

* Im wearing Silk Voile Shawl from TSUGOI ( sold out )

Entry sebelum nih kat SINI 


019 2655884 or email at s.sukma@gmail
facebook : Sukma Make Up & Beuty

7 comments:

SOFHIA JALI said...

Assalamualaikum kak moon, nak tanya. inner awning hitam tu besar ke kecik. cantik tu. shawl pun cantik. berminat le..

Azura R-Ju said...

eh eh muke cm artis laaaaaa...

kissz said...

Lain sungguh muka kak moonnnn
Ehhh bulu mata tuuu mcm ekor peacock..
Kiut!

Miss Moon said...

salam dear awning kat dlm beli kat kedai biasa ...anak tudung keras

shawl is from tsugoi ,...dah sold out . Ada pun kaler oren je beberapa helai

Anonymous said...

Cantiknya sis. Syukur kr dikurniakan wajah ayu sangat

Unknown said...

cantikkkk moon..

efa fairuz said...

fotogenik nya awak depan kamera.. hehe

btw tq ye singgah blog hidup segan mati tak mahu kita tu.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...