Wednesday, February 26, 2014

Ephyra lepas bersalin

Lama tak cerita pasal Ephyra nih kan . Moon mmg amik Ephyra nih ..and sangat berpuas hati sebab Moon jadi lebey bertenaga dan kurang penat . Plus rambut pun dah kurang gugur ...kulit pun jadi lembut n lembab tak kering .



So lepas Moon di sahkan mengandung , Moon stop kejap amik Ephyra .

Ni lepas sebulan lebey bersalin baru Moon consume balik Ephyra . Yer la masa preggy semer tingtong ...kulit pun kusam ...jerawat pun bermaharajalela .


Ni lepas dah start balik amik Ephyra since ianya selamat utk ibu yg breastfeed . Apa yg best nya mmg cepat je susu penuh ...mcm milk booster jugaks la . Masa preggy tu duk gaks nampak testimoni org pasal utk boost kan susu badan ...so bila dah cuba sendiri mmg tahu la apa yg dia org semer maksud kan

Ada jugaks yg amik Ephyra lepas bersalin terus dia consume n mmg susu melimpah ruah la . Anak dia plak ada dmam kuning ...so cepat je turun bacaan . Betol jugaks kan bila baby duk banyak minum susu n banyak berak kencing mmg cepat la kuning tu keluar kan . 

Hari tuh baby Sarah ada naik ruam tang pipi dia . Org kata ruam susu ek ? Tapi start Moon amik Ephyra nih mmg dah tak naik naik dah ruam tu

Bila dah ada baby nih mmg waktu malam mmg kena bangun . Dalam 2 3 jam mmg Sarah akan bangun utk menyusu ..nasib la lepas tew dia sambung tido balik . Waktu dia bangun kol 12 , 2.30 and 5.30 ha cam tu la waktu dia bangun mintak di susukan . Since amik Ephyra nih mmg badan kurang penat n lesu . Pak sutan plak yg fenat lebey ...mcm dia plak yg berjaga malam jaga anak ...pfttt . So tang energy tu mmg betol2 rasa ar ...mmg kekal bertenaga dan kurang penat .


 Mummy n baby Sarah

Skrg Ephyra dah ada duta yer ...sebab mmg laku habis la ...kejap je stok ephyra kering sebab sambutan mmg amat bagus . Nak perkenalkan duta nya Norman n Memey


 Kalau sapa follow instagram dia org , mmg ley nampak dia org neh makin berseri seri . Sapa kata lelaki takley makan . Lelaki pun boley ya . Even Norman Hakim pun consume Ephyra before dia workout .

According to owner Ephyra , Memey start minum July tahun lepas atas dasar nak cuba la kan . Sebab mmg heboh org duk ckp pasal ephyra nih . Lepas tuh dia nampak kulit dia berbeza n dia suka sangat la ngan hasil nya tu . Kulit dia jadi lebih lembab dan tak kusam lagi . Yer la Memey tu pun bukan ada masalah kulit jerawat tapi kulit dia ada masalah kulit kering yg amat dan bila dah kering akan nampak kusam dan tak sekata . So bila dia dah nampak kesan +ve dia pun share la kat Instagram dia n dia cerita pasal Ephyra nih ...even Norman sendiri pun perasan perubahan kulit Memey

So start dr situ la owner dia Puan Amiza approach Memey n jadilah kerjasama antara dia org ngan Ephyra . Selepas mencuba sendiri baru la dia org tahu betapa best nya Ephyra nih n sekarang husband n wife nih mmg pengguna tegar Ephyra dan jugaks menjadi jurucakap bagi Ephyra ...wow






Instagram EPHYRA : @ephyra2u
Telefon: 0341417889 atau sms 019 3999 238
email : info@oceanlife2u.com



3 comments:

Kak Tie said...

bagus ke produk ni?

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Im The Only - Bib said...

sis kat mana sy boleh dpt kan produk nie ek??sis ada jual x??