Wednesday, February 12, 2014

Jualan Di Sarah Hughes Globe sudah bermula

Meh meh cepat adik adik ...kakok kakok ...semer mari mari belakerrrrrrrrr

Sapa yg nak beli langsir ...maka masa nih la masa yg tepat . Cuma bagitau yg anda adalah blog reader Moon Punyer blog ...utk dapat special offer

Jualan sudah bermula

Tempoh : 12 Feb hingga 31 Mac 2014

Di : Tingkat 6  Sarah Hughes Globe Jalan Tar 

offer : Akan dapat 50% discount dr harga yg di paparkan , then buy 1 meter free 1 meter . **Apply utk curtain harga RM 30 ke atas sahaja

Ada faham tak ......... ( kalau harga di situ RM 30 -50% = RM 15 , beli semeter akan dapat semeter percuma )

so , selamat mengsopinkkkkkkkkkk




make sure kali nih u ols sign up utk card Globe ya


card boleh di apply di tingkat bawah sebelum kowang naik lift ke atas

Skrg Globe tgh renovate dr bawah ke atas ...so nih dah nak sampai level langsir ...so everything must go ....so cepat2 sebelum kehabisan

Baca :

Semua entry labeled Sarah Hughes Globe 

Entry sehari di sarah hughes globe Jln Tar Oct 2013
Entry get together at Sarah Hughes Globe Jln Tar 30 Jun 2013

Hari tew ramai yg duk berkenan kat langsir yg moon tempah utk bilik cik yaya..moon pun lupa berapa harga nya ..

 
ni masa sale Oct 2013 ...masa nih pregnant kan Sarah ...Moon pilih kain jarang ....Jarang di depan , tebal di belakang
Ni adalah kain yg moon pilih utk di gabung sekalik 

 ni hasil nya ...sheer curtain di depan ...

  nih adalah gabungan kain jarang n kain putih di belakang . Tapi ari tu moon pegi nampak dah ada siap sekeping je corak yg sama


selain langsir , utk towel korang ley dapat discount 30% . Masa moon pegi sana jumpa big bos dia kasik adiah kat bebudak 1 set towel . MMg tebal la towel nih ..rasanya nanti kalau pegi kena angkat lagi 2 la . Sebab sangat besar n cukup la nak belit badan plus sangat lembut ...ley nampak kualiti nya

RM 35.90 before discount . 1 bath towel , 2 hand towel

13 comments:

attyfir said...

tawaran yg sangat berbaloi ni
terimkasih moon

Sha Siti Aishah said...

Terima kasihla kak moon.. I lap u... x sabo nak pg terjah ni...

Afie Yusof said...

Salam k.moon..smlm sy dh pegi SHG tp salesperson kt situ ckp hnya kain yg berharga rm60 ke atas shja bole dpt diskaun mcm k.moon bgtw..

ida khairani said...

Wahh menariknya.. Bila nk pergi ni..

Miss Moon said...

Afie ,

mmg memula first few days tew ada miscommunication sket sebab some of the staff konpius ngan offer globe gold card

now dah ok . so sorry

Afie Yusof said...

Xpe kak moon..sy pegi blik 2nd day tu n salesperson kt situ pon dh minta maaf..sy dh borong kain lagi..puas hati kain hrga semeter boleh dpt smpi 4meter..berbaloi2..

zulaily mohamad said...

Kak. Kena apply kad dulu bru dpt harga offer tu ye?
Akak gtau dpt 50% off dari harga asal utk langsir rm30 semeter ke atas? Dan beli 1 meter percuma 1 meter?
Kalau mention yg kami ni baca blog akak, dpt additional offer lg ke kak? ;)

zulaily mohamad said...
This comment has been removed by the author.
NuRuL said...

hye Moon..sy dah pegi. Ada staff ckp sales utk semua jenis kain x ikut harga..haha... sy pun borong la. hehe... nnt sy buat entry pasal ni.

Miss Moon said...

zuhaili

kad utk entitle 50%
tp kalau mention blog reader moon baru dpt buy 1 free 1

zulaily mohamad said...

Ooo. Ok kak ;) tqvm. Boleh la ajak husband shopping langsir weekend ni. Tq tq

N.A.S said...

Salam kak...thankssss..hehe sy borong dekat 2 kayu kat globe..sbb dh bli bnyk below Rm30 pon diorg bg same offer...berbaloi sangat2..

saedah syakir said...

salam cik moon, tq sbb sudi share pasal entry ni.. sangat2 bermanfaat esp org seperti saya nk masuk rumah baru. dapat save budget untuk langsir. luv it

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...