Monday, February 02, 2015

Terima Kasih

Assalamualaikum

Amboooi ada yg masih duk senyum sampai ke telinga la bila duk tgk plastik kain kain langsir tu kan ...ahaks

Terima kasih semua yang datang semalam ....Alhamdulillah , mmg penuh kat atas tuh sampai berebut tukang potong kain la . Event semalam berjalan lancar n mmg penuh darik kol 10 30 sampai la kol 4 ...

Hope semua happy yer dapat beli pada harga yg tak masuk akal hahahhaha n jimat sangat sangat

To those yg tertinggal n tak tahu pasal event nih , lepas nih kena rajin rajin la jenguk blog akak ya . Ada jugaks yg email ckp suh kak moon bgtau awal awal kalau ada sale .

Biasanya mmg akak akan bgtau seminggu atau 2 minggu awal . Sebab tuh la korang kena selalu masuk sini ...sebab sale nih pun utk pembaca blog moon kan ....n kalau mmg betul korang pembaca blog moon , misti korang akan tahu punya ...betol tak .

Mentang2 la akak kata naik tuh cari kak moon n laga laga pipi dulu ....semer naik pun terus laga pipi hahahah dah rasa cam open house hari raya hahahahhahah ....korang nih baik baik la sangat tau . 

 
 semua mmg sonok sangat siap membeli utk umah mak n umah sedara mara sekali gus ...sebab dia org kata macam rugi plak kalau tak beli ....dah la kain cantek n murah plak tuh ...

tgk ada reader moon tuh angkut 4 kayu terus designer fabric tuh ...harga asal RM 89.90 per meter tapi utk blog moon semalam , semeter hanya RM 10

1 kayu ada 48 meter

48 meter X RM 89.90 = RM 4315.20

tapi dia hanya bayar :

48 meter X RM 10 = RM 480

haaaaaaaaaaaaa sila la tolak sendiri hokey . Masa meeting last week , owner kata nak bagi harga RM 15 semeter . Sekalik pagi semalam dia kata tak pa la ...bagi je la your reader beli pada harga RM 10 ....tuh diaaaaaaaaaaaaa

Terus banyak persoalan yg kak moon terima . Most yg dtg semalam adalah new faces ya ...ada jugaks wajah wajah yg familiar n yg slalu dtg time sale ...so pada new readers n follower , hai korang semer .

FAQ

Akak mcm mana nak dapat harga murah cam nih 

Korang boleh dapat harga murah macam nih hanya pada hari yg khas utk blog Moon sahaja . Pihak Sarah Hughe Globe hanya bagi harga special nih utk pembaca blog moon sahaja .


Akak , saya nak badge tuh . Mana nak dapat kan badge n bila boleh pakai badge VIP tuh 

Badge tuh boleh di ambil dari Moon .  Kebiasaan nya badge ini akan di berikan pada hari sale . Korang kena jumpa moon dulu n perkenalkan diri , baru la moon akan bagi korang badge tuh . Badge tuh hanya sah n laku pada hari sale blog moon sahaja . So kalau pakai n pegi hari hari biasa , badge tak laku yer


Macam mana nak tahu pasal sale nih ...saya tak tahu pun 

Sale nih khas utk pembaca blog moon . So kalau korang mmg pembaca blog moon misti takkan miss punya kan kan kan . Moon akan canang kat blog , kat fb n jigak kat page FB ....rasa nya mustahil  utk tak tahu kecuali kalau korang tak baca ..tuh je .

memandangkan sale nih sangat ekslusif n tak  open utk public , maka korang kena la rajin follow ...



Kalau saya pegi besok boleh dapat harga nih ke 

Maaf lalink ....tak dapat yer . Sebab tuh la akak duk suh dtg masa hari sale .....takpa , lain kali korang dtg tay


Boleh ke nak belli online harga tuh 

Tak boleh .... ni harga special utk walk in sahaja ..

Akak semalam tak sempat duduk hokey . Nak mkn pun tak sempat . Baru je suap makanan org dah cari ...baru je kunyah makanan org dtg cari dah nak badge ..dari pagi sampai petang tak berenti2 org dtg

So nak kirim2 beli masa  sale mmg tak dapat ya . Bos pun bagitau niih utk walk in sahaja . Harga utk walk in sahaja .

Online harga lain ..


4 comments:

Shiela Rahim said...

Akhirnya. ..dpt jugak jumpa kak moon heeee

Shiela Rahim said...

Akhirnya. ..dapat jugak jumpa kak moon... 😊😊😊

nuyun said...

Thanx kak moon.. mak dgn mkcik happy sgt sebab dapat beli byk..langsir utk kahwin sy.. Btw jemput dtg mjls sy ea kak.. 28/2/2015.. ^^

Azila Shafie said...

Salam kak moon.. Alhamdulillah dpt juga bersemuka dgn kak moon.. terima daun keladi pada kak moon dan pihak Sarah Hughes Globe atas kolaborasi ini..Next time buat la lagi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...