Thursday, April 20, 2017

Sale langsir di Sarah Hughes Globe

Langsir murah , Langsir murah ....ingat , kalau nak beli langsir pada harga kebabom u ols kena rajin follow blog ni n Facebook page Miera301 at Sarah Hughes Globe.

Since ni pun dah dekat nak puasa , ramai yang dah mula buat persiapa sikit sikit . Yer la kalau nak buat sekali gus tu mmg terasa rabak poket kan. So start bulan ni kasi settle langsir dulu ...nanti baju plak ...

Moon pernah ke umah sedara n dia kata langsir dia sahaja RM12k u ols . Tapi mmg cantik la berlapis lapis n scallop scallop bagai n dia kata dia beli kain tu RM80 semeter . Telan air liur japs ......sebab kain yg sama tuh boleh dpt dlm rm25-rm30 kat Globe tu kalau time sale. So imagine I can help u to cut the cost hampir separuh. Tambah plak kalau baru masuk umah baru ...terus tepuk dahi bila ukur tingkap n stress tgk banyak sliding door....sebab u ols mmg tahu harga langsir mcm mana kan.


So ni meh akak nak ajak dtg Sarah Hughes Globe, Jalan TAR KL ni . Akak nak bantu u ols berjimat n dapat show off langsir u ols yg cantik tu time raya ni .

Ni kalau u ols nak berjimat la ......siapa nak cepat baca sampai habis


MOONPUNYERBLOG VIP Sale

Sale ni adalah khas utk follower blog Moon dan FB page serta IG. Moon adalah satu satu nya blogger yg ada privilege ni. Tq Sarah Hughes Globe sebab percaya pada Moon. So kalau u ols nak dpt harga VIP, u ols kena dtg la masa tarikh yg akak buat sale ni tau .


Sale ini akan berlangsung selama 4 hari sebab Isnin kan public holiday. So u ols boleh plan hari apa nak dtg. Kalau Kebetulan Ahad tu nak blk kampung, Sabtu mai la singgah dulu beli kain langsir utk umah mak.....misti mak suka nanti sebab anak dia hadiahkan langsir raya .


Nanti pada tarikh kat atas, u ols boleh naik terus ke Lvl 7 Sarah Hughes Globe ke bahagian langsir . Boleh naik lift dan escalator

Nanti we ols akan sediakan meja pendaftaran utk u ols register k


Skrg mmg ramai dah org datang beli langsir kat sini. Sekali datang nak dtg lagi sebab kat atas ni 

Banyak pilihan 

Ada pelbagai jenis kain sesuai ngan budget anda

tempat selesa dan luas






Nanti bila dah naik kat Lvl 7 sila cari Kak Moon ya . Nanti kita posing2 kat langsir ahaks



 


Kadang kita tgk mcm ni kita tak nampak sangat hasil dia kan. Kat bawah ni Moon share sket  blog n hasil dr mereka yg pernah dtg tau 


Mama Kembar 3, Kak Nani 

pilih kain yg berkenan 

 Tempah n siap jahit dah . Ni adalah french pleat tau. So bila tempah kat sini mmg Sarah Hughes Globe akan pasangkan terus hook tu siap siap. So u ols balik terus gantung aje 





pilih kain 

Tempah 


Siap 


Fillanie , mama the Kasih's

 Pilih punya pilih ...maka Filla berkenan yg ni 

Place order ...bagi ukuran semua . Filla tempah eyelet


Ni la Eyelet, dia bentuk ring masukkan kayu . 


Julia Johari , ni kali ke 3 Julia dtg shopping kat sini. Dia kata dia mmg suka kat Sarah Hughes Globe ni. Tapi yang tak best nya adalah, kalau dah pusing lama lama pilih kain ...kepala boleh pening sebab susah nak buat keputusan hahahah

Pilih kain .  Masa Moon upload gamba Julia ni ...terus semua duk aim kain ni. Sampai gondol rail kain biru ni. Corak dia cantek, ala mini tapestry

Masa Julia datang ni, Moon mmg ada ...so Moon jadi puan penasihat gitew .

 Hasilnya, Julia dia nak tutup laluan ke dapur umah dia . Dia kata tak syiok la nampak dapur . So ni dah tutup dah ngan langsir cun melecun ni. Terus nampak cerah n fresh je kan.


Korang pun misti suka jugak corak ni kan ...



Atie, Aku Bukan Bidadari. Moon mmg suka gie intai blog Atie sebab umah dia sangat lawa n dia sgt hebab bab deko deko ni. U ols mmg kena jenguk blog dia ..





 entry bila langsir dah siap pasang di SINI 


ada banyakkkkkkkkkk lagi tau tapi akak tak sempat nak letak kat sini tapi u ols jgn risau . u ols boleh dtg je lvl 7 n tgk tgk dulu. Ada banyak juga sampel langsir kat situ incase la u ols tetiba blur ke apa kan. Sebab Akak mmg slalu cam tu. Bila time org mintak tolong senang je kita pilihkan. Tapi bila time utk kita sendiri pilih utk rumah sendiri....mmg jeng otak. Tetiba jadi blur n keliru tak tahu nak pilih mana satu hahahhahaha .


Ok semua ....jemput datang tau . 4 hari tu tau . Ada yg dr Sabah pun nak dtg beli langsir tau 

**Harga dan offer ni hanyalah valid utk walk in customer shj 
** Harga yg bakal dipaparkan pada hari sale juga hanya valid masa sale sahaja 


KINDLY FILL IN THE RVSP FORM YA ....TQ TQ . Jumpa anda di sana





3 comments:

Julia Johari said...

Wahhh sale lagi...entry kak moon ni buat julia tersenyum sampai ke telinga tau...ramai ye gondol mini tapestry tu eh kak see how julia tackle readers hahahahha...love u kak moon!

SaLiNa said...

Ada upah jahit utk jenis romand blind tak?

☆aDihAys☆ said...

Salam kak moon.. esok datang lepas tu ckp nak jumpa kak moon ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...