Monday, January 29, 2018

Sale langsir murah

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua ,

Bagi yang ternanti nantikan bila Kak Moon nak announce tarikh sale langsir ...meh sini rapat rapat sebab akak nak bagitau ni .


Jika anda masih baru pasal Sale langsir ni dan blog ni , jangan risau sebab anda di tempat yang betul . Ini memang betul betul dan bukan dugaan hahahha .


Sempena tahun 2018 ni ada 1000 roll langsir baru sampai tau dan disebabkan atas sokongan anda semua , maka Sarah Hughes Globe akan adakan sale khas untuk anda semua selama 6 hari .



Jemput datang yer semua . Just naik ke Lvl 7 dan inform u ols dari Blog Moon . Baru la dapat harga VIP Moon . Tunjukkan poster ni pada staff tau supaya anda dapat harga special.


Ada banyak stok baru masuk tau.


Sarah Hughe Globe ni dekat ngan SOGO tau . Kalau berdiri depan tangga SOGO tempat org busker tu misti ley nampak Sarah Hughes Globe di seberang jalan sana .



 Nindia kain baru untuk Raya 2018 tau .


Sempena cuti yang panjang ni , boleh la plan hari apa nak datang .

Ramai yang bagi feedback nak dtg . Yang dari Johor, Penang dan dari Sabah pun sanggup fly datang sini nak beli langsir . Berbaloi baloi


5 comments:

Juls Julie80 said...

alaaaaaaaaaaaaaaa sedihnyaaaaaaaaaaaaaa baru baca blog..lame bercuti x tgk blog pun..

xde extend kerrrrrrr.. huwaaaaaaaaaa :'(

Noriza Abdul Rahman said...

Bamnyaknya pilihan kain untuk dibuat langsir

Mrs ShaQ Kirin said...

: dah abis ye sis sales nie? huhuhu~

lieya said...

ala terlepas sale..bile lagi akan ade sale😗

Wa said...

Alamak ..dah terlepas...bila lagi ada sale kak.nak buat langsir raya ni..sob sob sob

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...