Monday, January 22, 2018

Seafood Dari Laut, ke Daun Pisang

Seafood delivery yang dihantar terus kepada anda . Sekarang kan mmg mmg syiok kalau makan ramai ramai ala ala makan seafood secara berjemaah gitew hahahha .

Ni adalah tauke yang sama Moon order sandwich gemuks gemuks . Tapi Moon asingkan entry so that senang nak tengok n refer kan .

Ni nak share pasal seafood yang nanti kita main longgok je atas meja ( beralas of koz la kan ) atau kalau Eja antakan dia akan siap sekali daun pisang ....so mmg dr laut ke daun pisang betul la kan .

Moon order 2 bekas sebab sebelum beranak harus la kita makan semua benda puas puas dulu muahahha


Ada 2 bekas seafood dan nasik sekali



Pakej :
pakej seafood daun pisang

PAKEJ A
Single set ( RM 25)
* seafood creamy  butter flavour.
* udang, ketam, pepahat, scalop, sotong dan sotong termasuk nasi, jagung, potato wedges, brokoli dan carrot.


PAKEJ B
Family Set (RM180/ 6-8pax)
* Seafood creamy butter flavour.
*  udang, ketam,  pepahat,scallop, black mussel, sotong
Termasuk nasi, jagung, brokoli, carrot, potato wedges dan set up daun pisang.

PAKEJ C (jumbo)
Family set ( RM 220/10 - 12pax)
* Seafood creamy butter flavour dan chili flavour.
* Udang , ketam, pepahat, orange scallop, black mussel dan sotong  termasuk nasi, jagung brokoli, carrot, potato wedges dan set up daun pisang.

"add on item" siap masak seperti :
- pink scallop RM 30
- white scallop RM 30
- Lobster A (5-6 pcs) RM80
- Lobster B (10-12pcs) RM60
- King crabRM130 per kg
- oyster (10pcs) RM35
- baby crab RM30 perpacket
- softshell crab (5pcs) RM70
- isi udang lipan - RM20


Dan juga "chicken grilled" / "korean chicken spicy" RM 35 per half bird" dan
"lamb grilled: RM25 perset 2pcs serta siakap sweet and  sour untuk yang tak makan seafoods...

* delivery charge

Ok tak sempat mummy kamu nak amik gamba lebih sket nak share kat Blog ...laju je anak anak tak sabar nak makan . Please excuse kan tangan Yaya yg aim ketam tu ahakssss.




How to order ?

Whats App Eja : 017-3787 446
www.wasap.my/60173787446


2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hans said...

perghhhh nampak menyelerakan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...